DiğerMisli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

04.10.2024 - 09:50 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

Rizespor - Antalyaspor: Maç Sonucu 1 (1.65 yerine 1.68)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Rizespor – Antalyaspor karşılaşmasında Misli yazarı Sabri Ugan, ev sahibi ekibin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Yorumu

Ligin 8. haftasının perdesi tahmini zor bir karşılaşmayla başlıyor. Bu maça Çaykur Rizespor ve Antalyaspor’un yakın dönem görüntüsüne bakarak analiz yapmak yanılgıya götürebilir. Çünkü orada gördüğümüz bırakın puan almayı, gol bile atamayan bir Çaykur Rizespor olacak. Antalyaspor’un çok dikkat çekici bir form düzeyinde olmadığını düşünüyorsanız, Çaykur Rizespor’un galibiyetini tercih edebilirsiniz. Çünkü nasıl denir “Çaykur Rizespor bu maçı alamayacaksa, hangi maçı alacak?” Napoli - Como 1907: Maç Sonucu 1 (1.28 yerine 1.30)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet&Canlı İzle” seçenekleri bulunan Napoli - Como 1907 karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür’ün tahmini karşılaşmayı ev sahibi ekibin kazanacağı yönünde.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Son 5 maçın 4’ünü kazanan Napoli, haftaya lider olarak giriyor. Bu maç öncesi kaleci Meret’in adale sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek olması, önemli bir eksik gibi görünebilir. Fakat Meret’in yerine forma giyecek olan Caprile, geçtiğimiz sezon Empoli, ondan öncesi sezon ise Bari formaları ile başarılı sezonlar geçiren bir kaleci. Como, hücum oyuncusu Cutrone’nin önderlik ettiği son maçlarda gollü sonuçlara imza atarken, değerli puanlar kazandı. Ayrıca Napoli karşısında son 3 maçta kazanan tarafın Como olması, ayrı bir dip not. Fakat Napoli, geçtiğimiz sezonun çok uzağında ve genel kalite anlamında rakibinin çok ilerisinde. Bu durumun sonuca yansımasını bekliyorum ve Napoli galibiyeti öneriyorum. Alternatif için ise önerim, 2,5 gol üstü bahsi. *** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Haberin Devamı

Misliden günün şampiyon tercihleri