DiğerMisli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

23.08.2024 - 10:37 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

Alanyaspor – Göztepe: Maç Sonucu 1 (1.88 yerine 1.91)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Alanyaspor – Göztepe karşılaşmasında Misli yazarı Sabri Ugan, ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Yorumu

Göztepe son dakikada beraberliği yakaladığı Fenerbahçe maçının getirdiği özgüvenle oynayacak. Kaleci Arda Özçimen’in sakatlığı önemli bir handikap. Oynaması beklenen Ekrem Kılıçarslan 27 yaşında ama tecrübeli sayılmaz. Ayrıca uzun zamandır kaleden uzak kalmanın sıkıntısını yaşayabilir. Alanyaspor ise belki istediği sonuçları alamadı, savunmada sıkıntıları var ama oyun olarak iyileşiyorlar. Oyunun ofansif tarafında iyi görüntü veriyorlar. Alanyaspor’u evinde oynayacağı maçta galibiyete yakın görüyorum.

Haberin Devamı

Celta Vigo - Valencia: Çifte Şans: X-2 (1.32 yerine 1.34)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçeneği bulunan Celta Vigo - Valencia karşılaşmasında Misli yazarı Alper Öcal, deplasman ekibinin kaybetmeyeceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Yorumu

Celta Vigo ligin ilk haftasında Alaves karşısında geriye düşse de ikinci yarıdaki keskinlikleriyle kazanmayı başardı. Maçın seyrini değiştiren ofansif orta saha oyuncusu Swedberg'in Valencia karşısında onbirde başlaması bekleniyor. Celta ilk haftada topa hakim olan ancak geçişlerde de kalelerinde ciddi tehlikeler gördükleri bir performans sergiledi. Valencia ile tam aksine Barcelona karşısında skor avantajını koruyamadı ancak Celta'nın zaaflarını değerlendirebilecek Rafa Mir, Hugo Duro, Lopez gibi çabuk hücumculara sahipler. Savunmayı önceleyen kompakt oyunları Celta'yı zorlayabilir. Geçen sezon ligde iki maçta da kaybetmemişlerdi, yine kaybetmemelerini bekliyorum.

Monchengladbach - B. Leverkusen: Maç Sonucu 2 (1.38 yerine 1.40)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçeneği bulunan Monchengladbach - B. Leverkusen karşılaşmasında Misli yazarı Tuna Yurdakul, deplasman ekibinin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Tuna Yurdakul’un Yorumu

Haberin Devamı

Son şampiyon sahaya iniyor. Xabi Alonso ve öğrencileri iyi bir hazırlık döneminin ardından Almanya Süper Kupa maçında Stuttgart'ı penaltılarda yenerek kupaya uzanmıştı. Bu onlara hem moral hem de özgüven olarak geri dönmüştür. İsim transferi değil de işleyen çarkı güçlendirecek transferler yaptılar. Ev sahibi Mönchengladbach ise özellikle Kleindienst transferiyle bence iyi bir kadro kurdu. Ligin ilk maçında deplasman ekibinin hata yapacağını düşünmüyorum. İlk tercihim MS2.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Misliden günün şampiyon tercihleri

Yazarlar