Futbol Misli'de günün şampiyon tercihleri!

Misli'de günün şampiyon tercihleri!

27.06.2024 - 12:09 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Mislide günün şampiyon tercihleri

Sandefjord - H.kameratene: Maç Sonucu 1 (1.77 yerine 1.80)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Sandefjord - H.kameratene karşılaşmasında Misli yazarı Can Tongo, ev sahibi ekibin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Can Tongo’nun Yorumu

Sandefjord ligin son sırasında yer alıyor. Son hazırlık maçında kazanarak moral depoladılar. Gol yollarında çok sorun yaşamıyorlar. İç saha avantajıyla H.Kameratene karşısında favori olduklarını söyleyebilirim. Lillestrom - Kfum Oslo: Karşılıklı Gol Var (1.47 yerine 1.49)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Lillestrom - Kfum Oslo karşılaşmasında Misli yazarı Efe Şahin, iki ekibin de karşılıklı goller bulacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Efe Şahin’in Yorumu

Bu sezon evinde 5 maçta galibiyeti bulunmayan ve sadece 1 puan alabilen Lilleström büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor ve bu maçtan maça kendini çok daha fazla belli ediyordu. Aradan sonra kendilerini farklı bir psikolojiyle bu maçlara hazırlayacaklarını düşünsem de rakipleri Oslo son maçlarda yorgun bir görüntü veriyordu ve lige verilen arada kendilerini toparlamış olabilirler. Her iki takımın da aradan iyi döneceğini düşünüyorum. Karşılıklı gol izleyebiliriz. Panama - ABD: Karşılıklı Gol Yok (1.49 yerine 1.51)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Panama – ABD karşılaşmasında Misli yazarı Mert Artun’un tahmini karşılıklı gollerin atılamayacağı yönünde.

Misli Yazarı Mert Artun’un Yorumu

Ev sahibi ilk maçında rahat kazandı. Panama da gurubun diğer güçlü ekibi Uruguay’a kaybetti. ABD bu maçı kazanıp gruptan çıkmayı garantilemek istiyor Uruguay maçı öncesi. Panama’nın hedefi de turnuvada iyi bir iz bırakmak. CONCACAF’daki performansını Copa America’ya taşıması zor görünüyor. Panama’nın tarihinde deplasmanda sadece 1 kez Amerika galibiyeti var. Bu maçın favorisi zorlanacaktır ancak az gollü bir galibiyet bekliyorum Pulisic ve arkadaşlarından. KG Yok oynamayı tercih ediyorum. *** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de EURO 2024’ün heyecanını daha fazla yaşayın!