FutbolMisli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

26.10.2024 - 11:59 | Son Güncellenme:

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Real Madrid - Barcelona: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve ve “Canlı İzle & Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Real Madrid - Barcelona mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %14’ü karşılaşmada Real Madrid’in galibiyetine oynuyor.

Misli Yazarı Sezer Kenar’ın Tercihi: İlk Yarı 1.5 Üst

La Liga’da El Clasico zamanı… Barcelona, 27 puanla lider durumdayken, namağlup Real Madrid ise 24 puanla onların takipçisi. İki takım da hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Alman ekiplerini farklı mağlup ederek bu maça moralli geliyor. Ancak Real Madrid’de yaşanan sakatlık gelişmeleri onlar adına tatsız oldu. Thibaut Courtois ve Rodrygo’nun bu maçta oynaması beklenmiyor. Alaba ve Carvahal’ın da sakatlıkları sürüyor. Barcelona’da ise Ter Stegen, Ferran Torres, Araujo, Bernal ve Christensen bu maçı da kaçıracak. Real Madrid, Barcelona’ya oranla biraz daha zor maç kazansa da evinde bu sezon oynadığı tüm resmi maçları kazandı. Ancak Hansi Flick’in ekibi Barcelona da bu sezon çok daha iyi bir görüntü çiziyor. Hücum hattı oldukça formda. Real Madrid’i evinde karşımıza almak da çok zor. Ben gollü bir maç bekliyorum. Karşılık gol ve 2.5 üst gibi seçenekler öne çıkıyor. Ancak ben oranı biraz daha yükseltmek adına ilk yarıda en az 2 gol bekleyeceğim. İlk 15 dakika içinde gelecek bir gol maçı iyice keyifli hale getirir.

Haberin Devamı

Napoli - Lecce: Maç Sonucu 1

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve günün öne çıkan maçlarından Napoli - Lecce mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %58’i mücadelede Napoli’nin galibiyetine oynuyor.

Misli Yazarı Aykut Aydın’ın Tercihi: Ev Sahibi İlk Yarı 0.5 Üst

Napoli, Serie A’da yoluna doludizgin devam ederken bu hafta Diego Armando Maradona Stadyumunda ligin en formsuz takımlarından Lecce’yi konuk edecek. Avrupa Kupalarında yer almayan ve geniş kadrosuyla ligi kazanmayı kafaya koymuş Conte’nin ekibi maçın mutlak favorisi. Meret takımla antrenmanlara başladı, tek önemli eksik milli takımdan sakat dönen Lobotka. Lukaku, Politano, Kvara, McTominay gibi yıldızlarıyla Napoli bence hata yapmazç İlk yarıdan en azından bir gol bulur sahibi.

Haberin Devamı

Augsburg - B. Dortmund: Maç Sonucu 2

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve ve “Canlı İzle & Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Augsburg - B. Dortmund mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %40’i mücadelede Dortmund’un galibiyetine oynuyor.

Misli Yazarı Müjdat Mustafa Muratoğlu’nun Tercihi: 2.5 Üst

Bu sezon Bundesliga’da git gellerin takımı Augsburg, son lig maçında Freiburg’a deplasmanda 3-1 mağlup oldu ve ligde 15. Sıraya kadar geriledi. Thorup’un öğrencileri son 4 maçlarının 3ünü kaybettiler ve savunmada büyük sıkıntı yaşıyorlar. Nuri Şahin’in Dortmund’u ise dramatik bir maçtan dönüyor. Real Madrid’e karşı Bernabeu’da 2-0 öne geçip sahadan 5-2 lik yenilgiyle ayrılan Borussia, ligdeki son maçında ise St Pauli’yi zorlansa da 2-1 yenmişti. Tipik bir 2,5 üst maçı gibi gözüküyor.

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Haberin Devamı

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları