KonyasporMilli futbolcu Umut Nayir'e çağrı: Staj için ofise bekleriz

Milli futbolcu Umut Nayir'e çağrı: Staj için ofise bekleriz

12.09.2024 - 11:06 | Son Güncellenme:

Konyaspor'da forma giyen milli futbolcu, Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Avukatlık mesleğini icra edebilmesi için staj yapması gereken yıldız oyuncuya davet geldi.

Milli futbolcu Umut Nayire çağrı: Staj için ofise bekleriz

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'un başarılı santrforu Umut Nayir, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu HT Spor canlı yayınına bağlanan Umut Nayir, "Mezuniyet belgesini aldım ama resmi olarak avukat olabilmem için yasal adli stajını da yapmam lazım bir senelik. Onu yapmadığım için henüz baro ehliyetim yok ama mezun oldum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'Avukatlık yapmak istiyorum'

Umut Nayir, "Yapmak istiyorum ama tabii ki planım nasıl olacak bilmiyorum. Belki Konya'da başlatabilirim ya da İstanbul'da, Ankara'da... Nerede başlatabileceğime daha karar vermedim. Çünkü o süreci net öğrenmem lazım. Belli yükümlülüklerin oluyor. Ama Konya'da yapabilecek bir durumum olursa burada başlatmayı düşünüyorum çok geç kalmadan" dedi.

'Staj için ofise bekleriz'

Umut Nayir'in bu sözleri üzerine bir X kullanıcısı, "Sevgili Umut Nayir kardeşim; yarın ofisimize avukatlık stajını yapman için bekleriz. 18 yıllık mesleki tecrübemizi sana aktarmaktan keyif alırız" paylaşımını yaptı.