Milli Takım Merih Demiral: Enes Ünal'ın golünü çaldım ama gol atmayı seviyorum

Merih Demiral: Enes Ünal'ın golünü çaldım ama gol atmayı seviyorum

05.06.2022 - 00:12 | Son Güncellenme:

A Milli Futbol Takımı'nın Faroe Adaları'nı 4-0 mağlup ettiği maçın ardından Merih Demiral açıklamalarda bulundu. Tecrübeli savunmacı attığı golle ilgili dikkat çekici ifadeler kullandı.

Merih Demiral: Enes Ünalın golünü çaldım ama gol atmayı seviyorum

UEFA Uluslar Ligi C Ligi 1. Grup'ta A Milli Futbol Takımı, Faroe Adaları ile karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlılar, rakibini 4-0'lık skorla mağlup etti. A Milli Futbol Takımı'nın son golünü atan Merih Demiral maçın ardından TRT Spor'a konuştu.

Haberin Devamı

Uluslar Ligi'nde oynanacak tüm maçları kazanmak istediklerini belirten Merih Demiral, "Öncelikle taraftarlarımıza çok teşekkürler. Çok güzel bir ortam var burada. Bizi son dakikaya kadar desteklediler her zamanki gibi. Tabii ki böyle maçlar her zaman zor oluyor. İlk dakikalar özellikle çok zorlandık. Ama normal. İlk golden sonra açıldık. Gayet iyi bir oyun sergiledik. İnşallah bunu devam ettiririz. 3 maçımızı da kazanıp en iyi şekilde devam ederiz" dedi.

Yunus Akgün'ün pasında attığı golü anlatan Merih Demiral, "Orada Enes'in biraz golünü çaldım ama seviyorum. Atalanta'da da bu tarz oynuyoruz biz. Güzel goldü. Mutluyum gol attığım için. Galibiyetten dolayı da ayrıca mutluyum" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Çağlar Söyüncü'nün ilk yarının sonunda oyundan alınmasına değinen tecrübeli savunmacı, "Çağlar'ın sarı kartı da olduğu için çıktı. Takım içerisinde iyi bir ortam var. Hem Kaan hem ben hem de Çağlar. Alışkınız. O yüzden bir sıkıntı yok. İnşallah böyle devam ederiz. Cenk de geldi. O da pırıl pırıl bir genç. İnşallah hep birlikte çok iyi yerlere geliriz" ifadelerini kullandı.