GalatasarayAydemir Akbaş için Galatasaray Lisesi'nde tören düzenlendi

Aydemir Akbaş için Galatasaray Lisesi'nde tören düzenlendi

18.08.2024 - 13:19 | Son Güncellenme:

Vefat eden usta oyuncu Aydemir Akbaş için Galatasaray Lisesi'nde tören düzenlendi. Törene Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek de katıldı.

Aydemir Akbaş için Galatasaray Lisesinde tören düzenlendi

Senarist, yönetmen, oyuncu Aydemir Akbaş için Galatasaray Lisesi'nde tören düzenlendi. Törene Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sanatçı İbrahim Tatlıses, Şafak Sezer, yapımcı Polat Yağcı ile çok sayıda sanatçı ve yedisi katıldı.

Haberin Devamı

Galatasaray Lisesi'nde düzenlenen törenlerde konuşan İbrahim Tatlıses gözyaşlarına hakim olamadı. Tatlıses, "Aydemir kimseden para istemez, yardım istemez. Herkes bekler. Severdim ama oda beni severdi. Anlatacak çok şey var ama böyle 2 dakikaya sığmaz. Son nefesinde beni görmek istediğini istedi ve gitti. Yoğun bakıma uyuyor, bembeyaz bebek vardı. Sağ elimi Sol dizinin üstüne koydum 'Haydoşum ben geldim, buradayım' dedim. Ben gittikten yarım saat sonra canını teslim etmiştim 'Beni mi bekledin Aydemir, teşekkür ederim' Hepimizin başı sağ olsun" dedi. 88 yaşında hayatını kaybeden Aydemir Akbaş'ın cenazesi öğle namazına müteakip Levent'teki Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından verilecek.

Haberin Devamı

Aydemir Akbaş için Galatasaray Lisesinde tören düzenlendi