Türkiye Haberleri Mehmet Büyükekşi: Türk milletine armağan olsun!

Mehmet Büyükekşi: Türk milletine armağan olsun!

27.06.2024 - 01:44 | Son Güncellenme:

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024'te son 16 turuna yükselmesinin ardından konuştu.

Mehmet Büyükekşi: Türk milletine armağan olsun

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Millî Takımımızın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu'nda Çekya'yı mağlup ederek son 16 turuna yükseldiği müsabakanın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Taraftar desteğinin önemine dikkat çekerek sözlerine başlayan Başkan Büyükekşi, "Öncelikle çok heyecanlıyız ve çok mutluyuz, gururluyuz. 16 yıldan beri gruplardan çıkamıyorduk. 16 yıl sonra Allah bize nasip etti çok şükür. Türk milletine armağan olsun, 85 milyonun kalbi bizimle atıyordu. Seyircilerimiz gerçekten mükemmel, Hamburg 'Türkiye, Türkiye' diye inledi. Fan Zone'dan stada yürüyüşte 50 bin kişi vardı biliyorsunuz. Gerçekten tüm Türkiye çok mutlu, biz de çok mutluyuz. Bu gururu ve mutluluğu yaşattığımız için son derece mutluyuz." ifadelerini kullandı.

A Millî Takımımızın daha büyük başarılar yakalayacağına dair temennilerini dile getiren Başkan Büyükekşi, "İnşallah bundan sonra yolumuz açık olur. Sayın Cumhurbaşkanımız soyunma odasında takımımızı kutladı. İnşallah bu güzel günler bundan sonra da devam edecek. Temmuz'da Leipzig'deki Avusturya maçına odaklanıyoruz. İnşallah Leipzig'de de büyük bir başarı elde edersek önce çeyrek finale, ondan sonra inşallah daha ileri gitmek nasip olur. Milletimize armağan olsun, 'En büyük Türkiye' diyorum." diyerek sözlerini noktaladı.