VoleybolMehmet Akif Üstündağ: Türkiye'ye Melissa Vargas'ı getirdik ama antrenör istemedi

Mehmet Akif Üstündağ: Türkiye'ye Melissa Vargas'ı getirdik ama antrenör istemedi

10.10.2024 - 14:12 | Son Güncellenme:

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, hem Filenin Sultanları hem de Fenerbahçe'nin yıldızı Melissa Vargas ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Mehmet Akif Üstündağ: Türkiyeye Melissa Vargası getirdik ama antrenör istemedi

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, voleybol gündemine dair TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. CEV Şampiyonlar Ligi için iddialı konuşan Üstündağ, Melissa Vargas ile ilgili gündem olacak sözler sarf etti.

Haberin Devamı

'VARGAS BENİM İŞİMİ GÖRMEYECEK' DEDİ
"Ben bu Vargas'ı çok önceden 16 yaşındayken Türkiye'de çok saygın ve elit bir kulübe getirmesini sağladık, kulübün ve hala görev yapan o dönemin antrenörü "bu daha yaşı genç, sakatlığı da var ve benim de işimi görmeyecek" dedi. Seçim öncesi olduğu için isim vermem ama bunu herkes biliyor. "

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE 2 TAKIMIMIZ DÖRTLÜ FİNALE KALACAK
"Avrupa'da iki ekol var; Türkiye ve İtalya. Şimdi size şunun garantisini verebilirim. Şampiyonlar Ligi'nde Dörtlü Final'deki 4 takımdan %100 en az ikisi Türk olacak. %51'de üçü Türk 1 İtalyan takımı olacak."

Mehmet Akif Üstündağ: Türkiyeye Melissa Vargası getirdik ama antrenör istemedi

ERKEKLERDE ALTIN LİG ŞAMPİYONU OLDUK
"Erkeklerde tarihimizde ilk defa Olimpiyat Elemesi oynadık, VNL'e ilk kez çıktık, 2 defa üstü üste Altın Lig şampiyonu olduk. Bununla da kalmadık şu an dünyanın en genç yaş ortalamasına sahibiz. Şu an takımda oynayan 2000-2002 doğumlu 3-4 tane çocuklar var. Bakıyorum ben 2006 Federasyon başkan vekili olduğumda o çocuklar 4 yaşında. 4 yaşındaki o çocuk voleybolu bilmiyordu belki. Bugün Türkiye'nin gururu, şu an saydığım kategorilerde yarışmacı."

Haberin Devamı