FenerbahçeFenerbahçe'de Mourinho'dan Maximin kararı! Arda Güler ve Osayi gelişmesi

Fenerbahçe'de Mourinho'dan Maximin kararı! Arda Güler ve Osayi gelişmesi

10.10.2024 - 13:20 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de yaşanan sıcak gündem Milliyet muhabiri Senad Ok canlı yayında değerlendirdi. Osayi için öne sürülen Galatasaray iddiası, Arda Güler gündemi ve Oğuz Aydın ile ilgili son gelişmeleri aktardı.

Milli Takımlar için verilen arada Fenerbahçe hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli takımdaki sıcak gündemi Milliyet muhabiri Senad Ok, Skorer'den Nergis Aşkın'a değerlendirdi.

Haberin Devamı

MAXIMIN'İN YERİNE KOSTIC'İ GÖRECEĞİZ
Çok az oyuncu var şu anda. 13 oyuncu ile taktik idman yapmak zor. Oğuz Aydın ile ilgili haberler vardı. Onu sordum. Hocanın gözüne girebilir mi diye sorguladım. Ama öyle bir antrenman yok. Tadic ve Kostic takımda. Kostic'in fiziksel eksikliği var. Maximin'i eleştirdi hoca. İlerleyen dönemde Kostic'in ilerleyen dönemde denenme ihtimali var. Oosterwolde - Kostic'i görebiliriz.

OSAYI'YE TEKLİFLER VAR
Osayi'ye teklifler var. Takip edenler var. Mali olarak bir fark var Fenerbahçe görüşmelerinde. Fred'e alternatif arayışı var. Sağ bek için aynı şekilde. 20 günlük süre bence dezavantaj olacak Fenerbahçe için. Hocanın oyun planının değiştirilmesiyle ilgili söylemler var. Bunun çok değişeceğini düşünmüyorum. Fenerbahçe taraftarı oyunu izlerken sabırlı olmalı. Sürekli öne giden oyun olmayacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Mourinhodan Maximin kararı Arda Güler ve Osayi gelişmesi

MOURINHO'NIN KARARIYLA OĞUZ KULÜBEDE
Oğuz'da performans ve taktikle alakalı bir durum var. Net aldığım bilgi hoca kararı olduğu için. Sahada taktiksel anlamda beklentileri karşılayamıyor.

GALATASARAY GÜNDEMDE YOK
Osayi'nin bir paylaşımı vardı. Oyuncuyla yurt dışından ilgilenenler var. Galatasaray ile alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Gelişmeleri takip edince yurt dışı ve Fenerbahçe arasında seçim yapacağını görüyorum. Sağ bek Osayi'nin durumuna bağlı. Orta saha da olacak transfer için.

FENERBAHÇE'NİN ARDA GİRİŞİMİ YOK
Arda Güler ile alakalı bir durum yok. 2-3 gündür böyle iddia var. Real'de veya Avrupa'da devam eder. Fenerbahçe'nin güçlü bir girişimi yok.

Fenerbahçede Mourinhodan Maximin kararı Arda Güler ve Osayi gelişmesi

FENERBAHÇE'NİN BİRİNCİ FORVETİ EN-NESYRİ
En-Nesyri ile alakalı sürekli haber çıkıyor. Takımın birinci golcüsü olarak alındı. Dzeko Split'e gidiyordu takımda kaldı. Mourinho, Nesyri'yi istiyor. Sisteme uygun oyuncu. Dzeko'dan daha hızlı ve daha genç. Savunma arkasına koşacak adam lazım. Nesyri'nin bu koşulara cevap vereceği düşünüldüğü için alındı. Bir sistem oyuncusu aldı Fenerbahçe. Dzeko ile devam edilirse sistem değişecek. Çünkü kaleye daha yakın oynamalı. Nesyri ile 2. bölgede oynayabilir.