GalatasarayMauro Icardi'nin temsilcisinden transfer cevabı! 'Hiçbir şey imkansız değil'

Mauro Icardi'nin temsilcisinden transfer cevabı! 'Hiçbir şey imkansız değil'

14.10.2024 - 19:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin temsilcisi Letterio Pino açıklamalarda bulundu. Letterio Pino'nun transfer sorusuna cevabı dikkat çekti.

Mauro Icardinin temsilcisinden transfer cevabı Hiçbir şey imkansız değil

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin temsilcisi Letterio Pino suskunluğunu bozdu. Letterio Pino, Mauro Icardi'nin geleceğine dair çarpıcı ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Mauro Icardi'nin Galatasaray'daki performansına dikkat çeken Letterio Pino, "Icardi, Galatasaray'da çok iyi gidiyor. İstatistiklerine bakabilirsiniz. Çok gol attı, asist yaptı, taraftarlar tarafından çok seviliyor ve o da Galatasaray'ı çok seviyor" dedi.

Mauro Icardi'nin Victor Osimhen transferine dair tepkisine değinen Letterio Pino, "Okan Buruk, Icardi'yi aramış ve böyle bir ihtimal olduğunu söylemiş. Mauro da, 'Hemen alalım' demiş. Çok iyi anlaşıyorlar. Şampiyonlar bir arada yaşayabilir" şeklinde konuştu.

Mauro Icardinin temsilcisinden transfer cevabı Hiçbir şey imkansız değil

"Mauro Icardi'nin gelecekte Serie A'ya dönme ihtimali var mı" sorusuna Letterio Pino şu cevabı verdi:

"Hiçbir şey imkansız değil. İtalya'yı seviyor, bu yüzden gelecekte ne olacağını kim bilebilir? Ancak bütün bir ülkenin sevgisinden vazgeçmek zordur çünkü diğer takımların taraftarları tarafından da çok seviliyor."

Haberin Devamı

31 yaşındaki santrfor, bu sezon Galatasaray'da 10 müsabakada forma şansı buldu. Mauro Icardi, bu karşılaşmalarda 3 gol atma başarısı gösterdi. Arjantinli santrfor, bu mücadelelerde 2 asist yaptı.

Mauro Icardinin temsilcisinden transfer cevabı Hiçbir şey imkansız değil

Mauro Icardi'nin Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Arjantinli yıldızın güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Vecindario altyapısında futbola başlayan Mauro Icardi daha sonra Barcelona altyapısı, Sampdoria altyapısı, Inter ve Paris Saint Germain'de oynadı. Galatasaray, 2022-2023 sezonu başında kiraladığı Mauro Icardi'nin bonservisini 2023-2024 sezonu başında 10 milyon euro karşılığında aldı.

Mauro Icardi, Arjantin Milli Takımı'nda 8 karşılaşmada süre aldı. 31 yaşındaki santrfor, bu mücadelelerde 1 gol atma başarısı gösterdi.

Yazarlar