MagazinMauro Icardi'den Wanda Nara'ya şok! Masrafları Maxi Lopez ödedi

Mauro Icardi'den Wanda Nara'ya şok! Masrafları Maxi Lopez ödedi

23.08.2024 - 19:30 | Son Güncellenme:

Wanda Nara ile Mauro Icardi çiftinin çalkantılı evliliğinin bitme sürecinde dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. Wanda Nara'nın eski eşi Maxi Lopez'in büyük bir jestte bulunduğu belirtildi.

Mauro Icardiden Wanda Naraya şok Masrafları Maxi Lopez ödedi

Wanda Nara ile Mauro Icardi arasındaki evlilik son dönemde oldukça magazinsel bir hale geldi. Wanda Nara'nın ayrılığı açıkladığı günden sonra yaşananlara bir yenisi daha eklendi.

Haberin Devamı

Instagram hesabından bir açıklamada bulunan Wanda Nara, Mauro Icardi ile ayrılacaklarını duyurmuştu. Wanda Nara ayrılığa rağmen, "aile olarak kalacaklarını" vurgulamıştı.

Takip eden süreçte çok sayıda açıklama gelirke, Mauro Icardi, Wanda Nara'nın tüm kredi kartlarını kapattırmıştı. Wanda Nara'nın avukatı Ana Rosenfeld katıldığı bir canlı ayında Mauro Icardi'nin müvekkiline ekonomik olarak baskıda bulunduğunu belirtmişti.

Mauro Icardiden Wanda Naraya şok Masrafları Maxi Lopez ödedi

Wanda Nara tüm bu gelişmeler devam ederken şaşırtan bir hamlede bulunmuştu. Wanda Nara, eski eşi Maxi Lopez ve Maxi Lopez'den olan çocuğu ile buluştuğu bir anı paylaşmıştı.

Wanda Nara bunun üzerinde Arjantin'de okula başlayacak çocuklarının okul malzemelerinin de yer aldığı bir paylaşımda daha bulunmuştu. Bu paylaşımın ardından Arjantin basınından flaş bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Arjantin basınında yer alan habere göre; Wanda Nara'nın çocuklarının okul masraflarını Maxi Lopez'in ödediği belirtildi. Wanda Nara'nın bu paylaşımı Mauro Icardi'yi provoke etmek için yaptığı aktarıldı.

Mauro Icardiden Wanda Naraya şok Masrafları Maxi Lopez ödedi

Maxi Lopez'in eski eşi Wanda Nara'ya olan maddi desteğini hiçbir zaman esirgemediği vurgulandı. Wanda Nara'nın Icardi'den olan kızlarını Arjantin'deki en pahalı okula yazdırma kararı aldığı belirtildi.

Wanda Nara'nın Mauro Icardi'den olan kızlarını yazdırdığı koleje aylık ortalama 73 bin TL civarında bir ödeme yapacağı kaydedildi.