Süper LigGalatasaray'dan sürpriz sol bek hamlesi! Ayrılmaya sıcak bakıyor

Galatasaray'dan sürpriz sol bek hamlesi! Ayrılmaya sıcak bakıyor

23.08.2024 - 15:52 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de yaz transfer penceresi 13 Eylül'de kapanacak. Kulüpler, teknik adamların talepleri doğrultusunda takviye için çalışmalarını dört bir koldan sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik...

Galatasaraydan sürpriz sol bek hamlesi Ayrılmaya sıcak bakıyor

Süper Lig'de sezonun ikinci haftası tamamlanırken, kulüplerin transfer çalışmaları hummalı biçimde devam ediyor. İşte günün öne çıkan transfer haberleri...

GALATASARAY ARADIĞINI İSPANYA'DA BULDU

Sol bek transferi yapmayı planlayan Galatasaray'da gündeme bonservisi Atletico Madrid'de bulunan Javi Galan geldi.

Relevo'da yer alan habere göre Galatasaray 29 yaşındaki İspanyol futbolcunun transferi için temaslara başladı.

Sarı-kırmızılı ekip Javi Galan'ı kiralık olarak kadrosuna katmaya çalışıyor.

Galan'a başka takımların da talip olduğu ifade edilirken, yıldız oyuncunun geleceğine dair henüz bir karar vermediği ancak forma şansı bulamayacağı için Atletico Madrid'den ayrılmaya sıcak baktığı belirtildi.

TRANSFER ŞARTI

Atletico Madrid'in transfer için şartı ise futbolcunun maaşının neredeyse tamamını Galatasaray'ın ödemesi


GALATASARAY'A CICALDAU PİYANGOSU

Westerlo, Galatasaray'dan Alexander Cicaldau'yu transfer etmek için 3,5 milyon euro ödemeye hazır. (Digi Sport)

UDUOKHAI ADIM ADIM BEŞİKTAŞ'A

Beşiktaş, Augsburg forması giyen Felix Uduokhai'yi kadrosuna katmak üzere. (Sercan Dikme)

Haberin Devamı
F.BAHÇE'DEN DEV TRANSFER OPERASYONU

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Fenerbahçe'de gözler Premier Lig devi Chelsea'ye çevrildi. Sarı-Lacivertli ekip, piyasa değeri 95 milyon euroyu bulan 3 yıldızı aynı anda kadrosuna dahil etmek istiyor. Kanarya, bu transferleri bonservis bedeli ödemeden bitirmeyi hedefliyor.

İngiliz basını, Maresca’nın kapıyı gösterdiği isimlerden Raheem Sterling için Fenerbahçe ve Juventus’un ilgisi olduğunu, Maviler’in de yıldız futbolcuyu Aston Villa’ya önerdiğini yazmıştı.

29 yaşındaki kanat oyuncusunun ilk tepkisi, formayı geri kazanmak için mücadele edeceğini söylemek oldu. Ancak Chelsea Menajeri Enzo Maresca, yaptığı son açıklamayla birlikte Sterling’in umutlarına son verdi.

CHILWELL DE RADARDA

Sarı-lacivertlilerin sol bek Ben Chilwell için de hamle yapabileceği öne sürüldü. İngiliz basını, daha önce bir açıklamasında çocukluğunda Manchester United taraftarı olduğunu söyleyen 27 yaşındaki oyuncu için bu takımdan teklif gelebileceğini belirtti.

Yıldız futbolcunun transferi kolay değil ancak Mario Branco’nun yaşananları an be an takip ettiği kaydedildi.

Chelsea’de ilk kadro dışı dalgasından etkilenmese de hâlâ geleceği belirsiz isimler var. Bunlardan biri de Benoit Badiashile... Fransız stoper, rotasyonda geri planda kalmış durumda. 23 yaşındaki savunmacının ya da vatandaşı Disasi’den birinin gözden çıkartılabileceği kaydedildi.

Maviler, sol ayaklı Badiashile’ye takım aramaya başlarsa, Sarı-Lacivertliler kiralama teklifiyle İngiliz devinin kapısını çalabilir. Fenerbahçe'de bu transfer operasyonu başarıyla sonuçlanırsa; piyasa değeri toplamda 95 milyon euroyu bulan Sterling, Ben Chilwell ve Badiashile bonservis bedeli ödenmeden kadroya dahil edilecek. (Fanatik)

TRABZONSPOR'A NİJERYALI GOLCÜ

Kadrosuna mutlaka bir golcü takviyesi yapmak isteyen Trabzonspor, uzun süredir bu bölge için arayışlarını sürdürüyor. Yaz transfer dönemi açıldığı günden bu yana birçok isim ile görüşme sağlayan Bordo-Mavililer, lisesine yeni bir isim daha ekledi.

Karadeniz ekibi, Belçika Ligi ekiplerinden Genk’in formasını giyen Tolu Arokodare’yi kadrosuna katmak istiyor. Oyuncu ile ilk temasları sağlayan Fırtına, kulübünden geri dönüş bekliyor. 23 yaşındaki oyuncu, kendisiyle ilgili çıkan iddialara da cevap verdi.

Kariyer planlaması konusunda birtakım değişiklikler yapabileceğinin sinyallerini veren Nijeryalı, “Detaylı bir plan hazırlamadım. Günden güne yaşıyorum. Elbette her oyuncu gibi ben de ön planda olmayı çok isterim. Bu doğru zamanda karşıma gelecektir” ifadelerini kullandı. Trabzonspor’un yakında Genk ile de görüşme yapması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'IN ANGELO HAMLESİ

Jackson Muleka’yı zorunlu satın alma opsiyonuyla Suudi Arabistan ekibi Al-Kholood’a uğurlayacak Beşiktaş, yabancı kontenjanında yer açıp Chelsea’den Angelo Gabriel’i kiralık olarak kadrosuna katacak.

Beşiktaş’a 1 milyon Euro dolayında kiralama bedeli ödeyecek Al-Kholood, bu sezon küme düşmediği takdirde zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek. Suudiler, Muleka’nın bonservisi için de yaklaşık 2 milyon Euro verecek.

Bu gelişmenin resmiyet kazanmasının ardından gözler tamamen Angelo’ya döndü. Beşiktaş, Angelo’yu satın alma opsiyonuyla kiralayacak. Bu rakamın da 10 milyon Euro dolayında olması bekleniyor. Siyah-Beyazlılar Sambacı’yı İstanbul’a getirmeye hazırlanıyor. (Fanatik)

Haberin Devamı
ORTA SAHAYA İLK ADAY MEDİNA

Fenerbahçe’de hem iç hem dış transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-lacivertli yönetim, oyuncularına gelen teklifleri değerlendirirken, diğer bir yandan da 6 numara transferi için girişimlerini hızlandırdı.

Fred’in yokluğunda orta sahada yaşanan sıkıntıyı çözmek isteyen Fenerbahçe, Teknik Direktör Jose Mourinho ile yaptığı toplantının ardından listenin ilk sırasına Boca Juniors’un 22 yaşındaki futbolcusu Cristian Medina’yı yazdı.

Yönetim, Arjantin kulübü ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdi. Boca Junions’un istediği 13 milyon euroluk bonservis bedelini çok bulan sarı-lacivertli idareciler sıkı bir pazarlığa girişti. Fenerbahçe eğer bonservisi istediği rakama çekebilirse oyuncuyu kadrosuna katacak.