Dünyadan FutbolMario Balotelli'nin yeni takımı belli oluyor! Transfere şok tepki

Mario Balotelli'nin yeni takımı belli oluyor! Transfere şok tepki

10.07.2024 - 18:38 | Son Güncellenme:

İkinci Adana Demirspor serüveni sona eren İtalyan yıldız Mario Balotelli'nin yeni takımı belli oluyor. İşte detaylar...

Mario Balotellinin yeni takımı belli oluyor Transfere şok tepki

İkinci Adana Demirspor serüveni sona eren Mario Balotelli'nin yeni takımı belli oluyor. İlk olarak 2021 yılında Süper Lig'e transfer olan İtalyan yıldız, performansıyla İtalya Milli Takımı'na kadar yükselmişti.

Haberin Devamı

Kısa bir Sion macerasının ardından Adana Demirspor'a geri dönen Balotelli'nin yeni takımı belli oluyor.

GÖRÜŞMELER SON AŞAMADA

Brezilya basınından UOL'un haberine göre Corinthians, Mario Balotelli'nin menajeriyle görüşmeler yürütüyor. Haberde Brezilya temsilcisinin temasları ilerletmek için yol haritasının ana hatlarını çizdiği vurgulandı.

Haberde ayrıca Flamengo'nun da yakın geçmişte İtalyan forvet için girişimlerde bulunduğu belirtildi. Mario Balotelli'nin imza parası ve komisyonların yanı sıra aylık 1.5 milyon Brezilya Reali'nin (260 bin euro) üzerinde bir aylık maaş talep ettiği aktarıldı. Bu da yıllık en az 3.12 milyon euroya denk geliyor.

Corinthians'ın transferi noktalaması halinde İtalyan golcü kariyerinde ilk defa Brezilya'da top koşturacak. Öte yandan UOL'da köşe yazarlığı yapan Renato Maurício Prado, Balotelli'yle ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Haberin Devamı

'ÇOK SAÇMA'

Prado, İtalyan forveti yaşına vurgu yaptı ve "Bu çok saçma! Balotelli'yi getirmektense kimseyi getirmemek daha iyi. Balotelli'nin maaşının ne kadar olacağını bir düşünün. Bu sezon onun 2-3 maçını izledim. Yıllar önceki Balotelli olmaktan çok uzak. Yaşlandı ve artık aynı ritme, hıza sahip değil. Böyle çılgın bir hamle yapacaksan Gabigol'ün peşinden git. Maliyeti benzer olacaktır" ifadelerini kullandı.

Yazarlar