İngiltere Premier LigManchester United'da Erik ten Hag'ın koltuğu sallanıyor! İşte yerine gelecek teknik direktör

Manchester United'da Erik ten Hag'ın koltuğu sallanıyor! İşte yerine gelecek teknik direktör

26.10.2024 - 11:06 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi ve Premier Lig'de kötü gidişin ardından çanlar Hollandalı teknik adam için çalıyor. İngiliz basını, ten Hag'ın yerine Xavi'nin göreve geleceğini duyurdu.

Manchester Unitedda Erik ten Hagın koltuğu sallanıyor İşte yerine gelecek teknik direktör

Premier Lig'de şampiyonluk yarışına erken havlu atan Manchester United'da teknik direktör Erik ten Hag'ın geleceği sorgulanıyor. Son olarak UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe gecesi Fenerbahçe ile Kadıköy'de 1-1 berabere kalan İngiliz devinde Hollandalı hocanın koltuğu sallantıda. Konuyla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı.

Haberin Devamı

XAVI İLE TEMASA GEÇİLDİ

İngiliz basınından The Mirror'a göre Xavi, Sporting CP'den Ruben Amorim, Borussia Dortmund'un eski teknik direktörü Edin Terzic ve Brentford Menajeri Thomas Frank, Manchester United'ın hedef listesinde yer alıyor. Kırmızı Şeytanlar'ın bu ayın başlarında Xavi ile temasa geçtiği bildiriliyor. Bu da Ten Hag'in Old Trafford'daki zamanının sona ermekte olduğunu gösteriyor olabilir.

Manchester Unitedda Erik ten Hagın koltuğu sallanıyor İşte yerine gelecek teknik direktör

220 MİLYON STERLiN HARCADI

Erik ten Hag 2022'de menajerlik görevini devraldığından bu yana United'da iki kupa kazandı ancak United, bu yaz transferlere yaklaşık 200 milyon sterlin harcamış olmasına rağmen şu anda ilerleme kaydedemiyor gibi görünüyor. İngiliz devinin, Erik ten Hag'ın potansiyel halefini aradığı yönündeki haberlerin devam etmesi de Hollandalı için iyiye işaret değil. Ancak Ten Hag, geleceği konusunda umutlu olmaya devam ediyor.

 

 

Yazarlar