İngiltere Premier LigManchester United'da kriz! Altay Bayındır ve Erik ten Hag karşı karşıya

Manchester United'da kriz! Altay Bayındır ve Erik ten Hag karşı karşıya

11.10.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Manchester United forması giyen Altay Bayındır ile teknik direktör Erik ten Hag arasında kriz yaşandığı ortaya çıktı.

Manchester Unitedda kriz Altay Bayındır ve Erik ten Hag karşı karşıya

Premier Lig devi Manchester United'da eleştirilerin odağı haline gelen Erik ten Hag ile Altay Bayındır arasında kriz çıktığı öğrenildi.

Haberin Devamı

İngiliz ekibine imza attıktan sonra şans bulmakta zorlanan Altay Bayındır'la ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

İngiltere basınından Football Insider'ın haberine göre; Erik ten Hag'ın Altay Bayındır'ın transferi sonrası tecrübeli file bekçisi ile 2 hafta boyunca herhangi bir görüşme yapmadığı belirtildi.

Altay Bayındır'ın bu süreçte sadece kaleci antrenörleriyle vakit geçirdiği aktarıldı. Erik ten Hag ile Altay Bayındır arasında bu süreçte herhangi bir temas kurulmadığı vurgulandı.

Hollandalı teknik direktörün bu tavrının diğer futbolcuları da olumsuz etkilediği belirtildi. 26 yaşındaki file bekçisi, geride kalan sezonda imza attığı Manchester United'da bugüne kadar 2 maça çıktı.

Altay Bayındır'ın Manchester United ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 26 yaşındaki file bekçisinin güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Haberin Devamı

Bursaspor altyapısında yetişen Altay Bayındır daha sonra Arabayatağı altyapısı, Bursa Yol altyapısı ve Ankaragücü'nde oynadı. Fenerbahçe'nin 2019-2020 sezonu başında kadrosuna kattığı Altay Bayındır, 2023-2024 sezonu başında 5 milyon euro karşılığında Manchester United'ın yolunu tuttu.

Altay Bayındır'ın bir sonraki satışından Fenerbahçe yüzde 20 pay alacak. Altay Bayındır'ın satış bedelinin 10 milyon euroyu geçmesi halinde Fenerbahçe ekstra olarak 1 milyon euro bonus kazanacak.

Altay Bayındır, A Milli Futbol Takımı'nda 10 karşılaşmada şans buldu.