VoleybolArina Fedorovtseva'dan Çin paylaşımı: Ofisteki ilk günüm

Arina Fedorovtseva'dan Çin paylaşımı: Ofisteki ilk günüm

11.10.2024 - 13:16 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Rus yıldızı Arina Fedorovtseva transfer olduğu Çin'den ilk paylaşımlar geldi. Kaptan Eda Erdem'den Arina'nın Çin'e gidişiyle ilgili yorum geldi.

Arina Fedorovtsevadan Çin paylaşımı: Ofisteki ilk günüm

Fenerbahçe Medicana'nın sözleşmesini uzattığı Rus smaçör Arina Fedorovtseva sezonu Çin Ligi'nde açacak. Arina, Çin'deki ilk gününden paylaşımlar yaptı.

Haberin Devamı

ÇİN PAYLAŞIMI
İdman yeri ve bulunduğu ortamı paylaşan Rus smaçör 'Ofisteki ilk günüm' notunu düştü. Arina'nın geçmiş dönemde Melissa Vargas’ın yaptığı gibi Çin Ligi’nde forma giyeceği ve ligin bitimiyle Türkiye’ye dönerek ligin ikinci yarısında Fenerbahçe'de görev alması bekleniyor.

Arina Fedorovtsevadan Çin paylaşımı: Ofisteki ilk günüm

FENERBAHÇE'NİN İLK MAÇINI İZLEDİ
Arina Sultan Ligi'nde Fenerbahçe'nin ilk maçı olan THY maçını tribünden takip ederek takım arkadaşlarına destek olmuştu.

EDA ERDEM: 'ARINA'YA İKİNCİ YARI KAVUŞACAĞIZ'
Fenerbahçe Medicana'nın kaptanı Eda Erdem Dündar, Arina'nın Çin'e gidişiyle ilgili Skorer'e şu ifadeleri kullanmıştı: Arina bizim için çok değerli, çok iyi bir sporcu. Sezon başında bizlerle olmayacak ama sezonun sonuna doğru tekrardan kavuşacağız. Takımda yeni gelen sporcularla beraber güçlendik. İnanıyorum ki güzel bir kimya oluşturup sahada bir bütün olarak mücadele verince başarıların adım adım geleceğine inanıyoruz.

Haberin Devamı