FenerbahçeManchester United'da Erik ten Hag'dan Mourinho iddiası!

Manchester United'da Erik ten Hag'dan Mourinho iddiası!

23.10.2024 - 22:16 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile karşılaşacak Manchester United'da menajer Erik ten Hag ve oyunculardan Christian Eriksen açıklamalarda bulundu.

Manchester Unitedda Erik ten Hagdan Mourinho iddiası

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile karşılaşacak Manchester United'da Erik ten Hag hem karşılaşma hem de Mourinho hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

MOURINHO FENERBAHÇE'Yİ YUKARI ÇIKARACAK
"Mourinho çok fazla kupa kazandı fakat futbolda her yıl kendinizi tekrar ispatlamanız gerekiyor. Çünkü kazanamadığınızda eleştirilirsiniz. Önemli olan yıl sonunda nereye geldiğiniz. Ben Mourinho'nun Fenerbahçe'yi en iyi performansına ulaştıracağına inanıyorum."

FRED İLE BİRÇOK KUPA ALDIM
"Fenerbahçe'den bazı oyuncularla birlikte daha önce kupalar kazandım. Fred, Amrabat ve Tadic ile birçok kupa aldım. Mesela Dzeko gibi çok önemli bir oyuncuları var. Fenerbahçe çok iyi takım. Ama karşımızdaki atkımı ne çok büyük görüyoruz ne de çok küçük görüyoruz. Bizim amacımız finale çıkmak. Bu doğrultuda da iyi takımlarla güzel maçlar yapmak istiyoruz."

GALATASARAY'A KARŞI ATMOSFERİ GÖRDÜK
Bir gazetecinin "Daha önce Türkiye'de oynadın mı? Atmosferi nasıl değerlendiriyorsun?" sorusuna Christian Eriksen ise şu yanıtı verdi:
"Yıllar önce Danimarka Milli Takımı'yla oynadım. Geçen sene Galatasaray'a karşı buradaki maçta atmosferi gördük. Futbolcular bu tarz atmosferleri seviyor. Bu futbolcuları motive ediyor. Zaten maç başladığında sadece futbolu düşünüyorsunuz"

Haberin Devamı