İngiltere Premier LigManchester United'da Erik ten Hag dönemi sona erdi!

Manchester United'da Erik ten Hag dönemi sona erdi!

28.10.2024 - 15:02 | Son Güncellenme:

İngiliz devi Mancehster United, alınan kötü sonuçlar sonrası Hollandalı teknik direktör Erik ten Hag'ın görevine son verdi. İşte detaylar...

Manchester Unitedda Erik ten Hag dönemi sona erdi

Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile berabere kalınan maçtan sonra Premier Lig'de de West Ham'a yenilen Manchester United'da gündem teknik direktör Erik ten Hag'ın takımdaki geleceğiydi.

Haberin Devamı

İngiliz devi, Erik ten Hag'ın görevine son verildiğini açıkladı.

Manchester United'dan yapılan açıklama şu şekilde:

Erik ten Hag, Manchester United Teknik Direktörlüğü görevinden ayrıldı. Nisan 2022'de göreve gelen Erik, 2023'te Carabao Kupası'nı ve 2024'te FA Kupası'nı kazanarak kulübe 2 kupa kazandırdı.

Erik'e bizimle geçirdiği süre boyunca yaptığı her şey için minnettarız ve kendisine gelecek için iyi dileklerimizi sunuyoruz.

Ruud van Nistelrooy, yeni teknik direktör belirleninceye kadar geçici olarak takımın başına geçecek.

LİGDE 11 PUANI VAR

54 yaşındaki çalıştırıcının bu sezon görevde olduğu dönemde Manchester United, 9 Premier Lig maçında 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı. Kırmızılar, son olarak ligin 9. haftasında deplasmanda West Ham United’a 2-1 mağlup oldu.

Haberin Devamı

Manchester temsilcisi, UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı 3 maçta da sahadan beraberlikle ayrıldı. Söz konusu 3'taki son beraberlik, geçtiğimiz Perşembe günü Kadıköy’de Fenerbahçe ile oynanan müsabakada 1-1'lik skorla alındı.