Dünyadan FutbolPortekiz basınından Kerem için ilginç başlık: Hat-trickoğlu'nu çağırın!

Portekiz basınından Kerem için ilginç başlık: Hat-trickoğlu'nu çağırın!

28.10.2024 - 09:32 | Son Güncellenme:

Portekiz Premier Ligi'nin 9'uncu haftasında Benfica kendi sahasında Rio Ave'yi gole boğdu. Sezon başında Galatasaray'dan Portekiz devine transfer olan Kerem Aktürkoğlu 3 gole imza atarak ayakta alkışlandı. Milli futbolcu Portekiz'de manşetleri süsledi.

Portekiz basınından Kerem için ilginç başlık: Hat-trickoğlunu çağırın

Portekiz'de Kerem Aktürkoğlu fırtınası dinmiyor. Portekiz Premier Ligi'nin 9'uncu haftasında Benfica'nın kendi evinde Rio Ave'ye gol yağdırdı: 5-0. Yıldız futbolcu bu karşılaşmada başarılı performansını 3 golle taçlandırdı. Portekiz basını Kerem Aktürkoğlu'nun mükemmel performansına geniş yer ayırdı.

Haberin Devamı

'LUZ'U BÜYÜLEDİ'

Abola, "Hat-trickoğlu'nu çağırın" başlığını atarak şu yorumu yaptı: Türk kanat oyuncusu parlamaya devam ediyor. Rio Ave karşısında üç gol attı. Estadio da Luz'u gerçekten büyüledi. İlk gol girişiminden bir dakika sonra, 12'de gol perdesini açtı. Dört dakika sonra kafayla ikinci golünü attı. 18'de hat-trick yapamamasının tek nedeni Miszta'nın iyi bir kurtarış yapmasıydı. Oyunu iyi ve hızlı bir şekilde okuyor. Bu yüzden kaleye yakın yerlerde bu kadar çok öne çıkıyor. 7 maçta 8 gol attı.

Portekiz basınından Kerem için ilginç başlık: Hat-trickoğlunu çağırın

O'JOGO: ÖLDÜRÜCÜ TÜRK

Kerem Aktürkoğlu gollerine Rio Ave karşısında da devam etti. Luz'da hat-trick yapan 'Öldürücü Türk'ün saha içinde birçok yardımcısı vardı. 

Portekiz basınından Kerem için ilginç başlık: Hat-trickoğlunu çağırın

KEREM İÇİN PELE'NİN LAKABINI KULLANDILAR

Haberin Devamı

Record gazetesi de diğer Portekiz'in spor gazeteleri gibi tam sayfa Kerem Aktürkoğlu kapağı ile çıktı. Kapakta ise Kerem Aktürkoğlu için Brezilyalı efsane Pele ile özdeşleşen 'Rei' yani 'Kral' lakabına yer verildi.

10 GOL KATKISI YAPTI

Benfica'nın Galatasaray'dan kadrosuna dahil ettiği Kerem Aktürkoğlu, Portekiz temsilcisinde forma şansı bulduğu 7'nci maçta 10'uncu kez gol katkısı verdi. 26 yaşındaki kanat oyuncusu, bu karşılaşmalarda 8 gol attı ve 2 asist üretti.