İngiltere Premier LigManchester City'de Erling Haaland müthiş başladı! İnanılmaz performans

Manchester City'de Erling Haaland müthiş başladı! İnanılmaz performans

24.08.2024 - 18:55 | Son Güncellenme:

Manchester City'nin Norveçli yıldızı Erling Haaland, Premier Lig'de yeni sezona müthiş baladı. 24 yaşındaki santrfor, performansıyla alkış topladı.

Manchester Cityde Erling Haaland müthiş başladı İnanılmaz performans

Premier Lig'in 2'nci haftasında Manchester City ile Ipswich Town karşı karşıya geldi. Etihad Stadyumu'ndaki müsabakada yıldızlaşan isim Erling Haaland oldu. Norveçli santrfor, Premier Lig'de 2024-2025 sezonuna müthiş başlangıç yaptı.

Haberin Devamı

Manchester City ile Ipswich Town arasındaki maçın 11'inci dakikasında Savinho'nun yerde kaldığı pozisyon sonrası VAR'da inceleme tavsiyesi geldi. Maçın hakemi pozisyonu izledikten sonra penaltı kararı verdi.

Manchester City'de topun başına Erling Haaland geçti. Norveçli santrforun şutunda top ağlarla buluştu.

Manchester Cityde Erling Haaland müthiş başladı İnanılmaz performans

Karşılaşmanın 16'ncı dakikasında Kevin de Bruyne'nin harika pasında Erling Haaland topu kafasıyla önüne aldı. Kaleciyi de çalımlayan Erling Haaland topu ağlarla buluştu. Erling Haaland, Ipswich Town maçında 2'nci kez gol sevinci yaşadı.

88'inci dakikada yayın hemen sağında topu kontrol eden Erling Haaland, dönerek sürpriz bir şut çekti. Norveçli futbolcunun şutunda top ağlarla buluştu.

Manchester City'nin Norveçli golcüsü bu golle birlikte ilk 2 haftada 4'üncü kez gol atma başarısı gösterdi. Erling Haaland, Premier Lig'in ilk haftasında oynanan Chelsea maçında da rakip fileleri havalandırmıştı.

Haberin Devamı

Erling Haaland'ın Manchester City ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Norveçli forvetin güncel piyasa değeri 180 milyon euro.