GalatasarayGalatasaray'da Victor Nelsson'a talip çıktı! İtalyanlar devrede

Galatasaray'da Victor Nelsson'a talip çıktı! İtalyanlar devrede

24.08.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray forması giyen Victor Nelsson'a İtalyan ekibinin ilgi gösterdiği iddia edildi. Serie A temsilcisinin yıldız futbolcunun peşinde olduğu vurgulandı.

Galatasarayda Victor Nelssona talip çıktı İtalyanlar devrede

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da tecrübeli savunmacı Victor Nelsson ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Danimarkalı stopere Serie A ekibinin ilgi gösterdiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

İtalyan basınında yer alan habere göre; Serie A ekibi Bologna'nın Victor Nelsson ile ilgilendiği belirtildi. Danimarkalı savunmacının çok sayıda talibi olduğu ancak Bologna'nın transferdeki en ciddi kulüp olduğu aktarıldı.

Bologna'nın Riccardo Calaifiori'yi Arsenal'a ve Luis Binks'i Coventry City'e satmasının ardından transferde elinin güçlendiği vurgulandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Bologna'nın kısa süre içerisinde transfer için Galatasaray'ın kapısını çalabileceği kaydedildi. 25 yaşındaki savunma oyuncusu, bu sezon Galatasaray'da 3 maçta şans buldu.

Victor Nelsson'un Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Tecrübeli savunma oyuncusunun güncel piyasa değeri 17 milyon euro.

Haberin Devamı

Nordsjaelland altyapısında futbola başlayan Victor Nelsson daha sonra Kopenhag'da oynadı. Galatasaray, 2021-2022 sezonu başında 25 yaşındaki stoper için 7 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Victor Nelsson'un Galatasaray ile olan sözleşmesinde 25 milyon euroluk serbest kalma maddesi yer alıyor. 25 yaşındaki stoper, Danimarka Milli Takımı'nda 12 karşılaşmada süre aldı.