VoleybolMagdalena Stysiak: Kontratım, beni Fenerbahçe'de kalmaya zorladı

Magdalena Stysiak: Kontratım, beni Fenerbahçe'de kalmaya zorladı

31.08.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Medicana'da bu sezon forma giyecek isimlerden olan Magdalena Stysiak, Polonya medyasına gündem olacak sözler sarf etti.

Magdalena Stysiak: Kontratım, beni Fenerbahçede kalmaya zorladı

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Medicana'ya katılan ve şampiyonluk yaşayan Magdalena Stysiak kariyeriyle ilgili ülke basınına konuştu. Melissa Vargas'ın gerisinde kalması beklenen Stysiak'ın sözleri gündem oldu.

Haberin Devamı

Polonya medyasından gazeteci Sara Kalisz'e konuşan Stysiak sözleşmesine vurgu yaptı.

KONTRATIM BENİ KULÜPTE KALMAYA ZORLADI
Henüz olimpiyatlar öncesinde geleceğin hakkında çok konuşuluyordu ve Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağın konusu gündemdeydi. Kararı belirleyecek faktör, Melissa Vargas'ın kulüpte en başından itibaren oynayıp oynamayacağı ya da yeniden önce Çin'e gidip gitmeyeceği olacaktı. Ancak, o ilk antrenmanlardan itibaren sizinle birlikte ve sen Fenerbahçe'de kaldın. Sonunda bu kararı ne belirledi?
"Geçerli olan kontratım. Başka bir kulübe geçme imkanım yoktu. Muhtemelen ikili değişiklikte kullanılacağım, bazen bazı maçlarda ilk 6'da yer alabilirim ama bu sürekli olmayacak. Kontratım beni kulüpte kalmaya zorladı ve buna uymak zorundayım."

Haberin Devamı

Magdalena Stysiak: Kontratım, beni Fenerbahçede kalmaya zorladı

ANTREMANLARIMIZ ÇOK YOĞUN
Yeni koçunuzla yapılan ilk antrenmanlardan izlenimlerin nasıl?
"Oldukça yoğundu. Sabah testlerimiz vardı, öğleden sonra ise ilk antrenmanımızı yaptık. 20 günlük tatilden sonra tüm elementlere çalıştık. Savunma, servis ve hatta 6x6 karşılıklı çalışmalar bile yaptık."