Süper LigGalatasaray'da 2 veda birden! İstanbul'dan ayrıldı

Galatasaray'da 2 veda birden! İstanbul'dan ayrıldı

30.08.2024 - 08:36 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de yaz transfer penceresi 13 Eylül'de kapanacak. Kulüpler, teknik adamların talepleri doğrultusunda takviye için çalışmalarını dört bir koldan sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik...

Galatasarayda 2 veda birden İstanbuldan ayrıldı

Süper Lig'de sezonun ikinci haftası tamamlanırken, kulüplerin transfer çalışmaları hummalı biçimde devam ediyor. İşte günün öne çıkan transfer haberleri...

GALATASARAY'DA 2 TRANSFER VE 2 AYRILIK

Galatasaray'da transfer hareketliliği zirveye ulaştı. Sarı-kırmızılılar, 2 futbolcunun transferinde sona yaklaştı. Sarı-kırmızılılar İspanyol futbolcu Mario Hermoso ile anlaştı. 4 sezonluk Atletico Madrid kariyeri sona eren 29 yaşındaki İspanyol futbolcuyla 2+1 senelik sözleşme yapılacağı ve yıllık 5 milyon euro ödeneceği öğrenildi. Tecrübeli futbolcu stoper, sol bek ve 6 numara pozisyonlarında oynuyor.

Diğer taraftan sol bek konusunda ise Monaco’nun 25 yaşındaki futbolcusu Ismail Jakobs transferinde sona gelindi. Senegalli futbolcunun kiralanacağı belirtildi.

KÖHN VE ZAHA AYRILIYOR

Galatasaray’da ayrılık furyası başladı. Kadroda düşünülmeyen isimlerden olan Zaha, Lyon’la anlaştı. Kiralık olarak Fransız kulübüne verilecek yıldız futbolcunun sözleşmesinde satın alma opsiyonu yer almayacak.

Derrick Köhn ise Werder Bremen’e kiralandı. Oyuncunun maaşını Bundesliga ekibinin üstleneceği ve satın alma opsiyonun da 6 milyon euro olacağı belirtildi.

Derrick Köhn transferini tamamlamak için bugün Almanya'ya gitti.

GÖRDÜĞÜ KIRMIZI KARTLA TEPKİ ÇEKMİŞTİ! MUSLERA HAKKINDA KARAR ÇIKTI

Sezona oldukça kötü şekilde başlayan Galatasaray'da taşları yerinden oynatacak bir hamle gelebilir...

Son dönemde yaptığı hareketlerle bazı kesimlerden tepki gören Fernando Muslera hakkındaki karar verildi.

Sabah'ın haberine göre Galatasaray, +1 konratı kullanılmayacak olan Muslera'nın yerine yeni bir kaleci bulacak.

13 yıldır sarı-kırmızılı formayı terleten Uruguaylı file bekçisi, Young Boys maçlarındaki performansı ve gördüğü kırmızı kartla tepki çekti.

Formsuzluğu üst seviyeye çıkan 38 yaşındaki tecrübeli kaleci için yolun sonuna gelinmek üzere.

TRABZONSPOR'A GOLCÜ ÖNERİSİ

Golcü arayışlarını sürdüren Bordo-Mavili ekibe yeni bir öneri geldi. Rusya Ligi ekiplerinden Spartak Moskova’nın formasını giyen Aleksandr Sobolev’in, menajerler aracılığıyla Fırtına’ya önerildiği bilgisine ulaşıldı.

Ancak Karadeniz ekibi, 27 yaşındaki oyuncu için herhangi bir dönüş yapmadı. Teknik heyetten olumlu bir rapor çıkarsa, görüşme yapılabilir.

Haberin Devamı
SÜRPRİZ TRANSFER! İŞTE ERENCAN'IN YEN TAKIMI

Eyüpspor’un genç golcüsü Erencan Yardımcı için sürpriz bir transfer gerçekleşiyor. 22 yaşındaki forvet için Bundesliga ekibi Hoffenheim devreye girdi ve transferi bitirdi.

Galatasaray altyapısında yetiştikten sonra 2020-21 sezonunun ara transfer döneminde Eyüpspor’un yolunu tutan Erencan Yardımcı, kariyer imzasını Almanya’ya atıyor. Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim, Almanya’da transfer döneminin kapanmasına 2 gün kala Erencan Yardımcı’yı kadrosuna kattı. Erencan Yardımcı, Eyüpspor’la sözleşmesinin son yılına girmişti. Geçtiğimiz sezonu Pendikspor’da kiralık geçiren genç forvet, çıktığı 28 lig maçında 6 gol, 2 asistlik istatistik yakalamıştı.

Avusturya Hoffenheim, Erencan’ı tecrübe kazanması adına kiralayacak. Kiralık gideceği takım da şimdiden belli oldu. Avusturya’yı Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Sturm Graz, Eren Can’ın sezon sonuna kadar forma giyeceği kulüp olacak. (Fanatik)

AMRABAT İSTANBUL'A GELİYOR

Ferdi Kadıoğlu transferinin ardından büyük bir gelir elde eden Fenerbahçe merkez orta saha transferinde mutlu sona ulaştı, 6 numara transferini bitirdi. Sarı-lacivertlilerin, Sofyan Amrabat’ın transferi için Serie A ekibi Fiorentina ile anlaşmaya vardı.

İdareciler, yıldız futbolcunun transferinde geri adım atmadı ve pazarlıkta kazanan taraf oldu. Fenerbahçe, 28 yaşındaki futbolcuyu bir sezonluğuna kiralayacak.

Anlaşmada satın alma opsiyonu da bulunacak. Amrabat, bugün İstanbul’a gelerek sağlık kontrolünden geçecek, ardından resmi sözleşmeyi imzalayacak. Geçen sezonu Manchester United’de kiralık olarak geçiren Amrabat, Fiorentina’ya 2020 yılında Hellas Verona’dan 19 milyon 500 bin euro karşılığında gelmişti.