Süper LigBeşiktaş ayrılığı resmen duyurdu! Sözleşmesi feshedildi

Beşiktaş ayrılığı resmen duyurdu! Sözleşmesi feshedildi

31.07.2024 - 21:15 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de yeni sezonun başlaması için geri sayım sürerken, 13 Eylül'de noktalanacak yaz transfer dönemi öncesi kulüpler takviye çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İşte günün öne çıkan transfer gelişmeleri...

Beşiktaş ayrılığı resmen duyurdu Sözleşmesi feshedildi

Süper Lig'de kulüplerin teknik direktörlerin talimatları doğrultusunda hummalı biçimde transfer çalışmaları devam ediyor. Transfer gelişmelerini sizler için derledik...

REBIC İLE YOLLAR AYRILDI

Beşiktaş, Ante Rebic ile yolların ayrıldığını açıkladı.

İŞTE O AÇIKLAMA
Beşiktaş Futbol A.Ş., profesyonel futbolcu Ante Rebic’in sözleşmesinin feshedildiğini KAP’a bildirdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyle: “Profesyonel futbolcumuz Ante Rebic ile sözleşmemiz karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmiştir.”


TRANSFERDE YUSUF YAZICI BOMBASI

Süper Lig'de sağ bek transferinde mutlu sona ulaştıktan sonra orta saha arayışlarına başlayan Galatasaray, sürpriz bir isimle temasa geçti. Yurtdışında birçok ismi gündemine alan Aslan'ın, son olarak Fransız ekibi Lille'de forma giyen milli oyuncu Yusuf Yazıcı ile ilgilendiği iddia edildi.

Sarı-kırmızılılar, sözleşmesi sona eren yerli on numarayı, bonservis engelinin olmaması nedeniyle ilk sıraya yerleştirdi. Adı yaz transfer döneminde Süper Lig'de Beşiktaş ve Fenerbahçe ile de anılan 27 yaşındaki Yazıcı'nın sarı-kırmızılı ekibin teklifine olumlu yanıt verdiği ve anlaşmanın büyük oranda bittiği iddia edildi.

FRANSA'DA İKİ KUPA KAZANDI

Trabzonspor altyapısından yetişen başarılı on numara 2019 yılında transfer olduğu Lille'deki performansıyla göz kamaştırdı. Fransız ekibiyle lig ve kupa olmak üzere iki şampiyonluk yaşayan Yazıcı'nın, sarı-kırmızılı yönetim ile bir kez daha masaya oturarak son pürüzleri görüşeceği öğrenildi. Galatasaray, Yazıcı'da mutlu sona ulaşırsa Batshuayi ve Elias Jelert'in ardından üçüncü dış transferine imza atacak. (Fanatik)

EYÜPSPOR'DA ROTA YUNUS AKGÜN! KİRALIK FORMÜLÜ

Tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselen Eyüpspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Arda Turan yönetimindeki İstanbul temsilcisi, Galatasaray'dan Yunus Akgün transferi için harekete geçti. Eyüpspor'un Yunus Akgün'ü kiralık olarak kadrosuna katmak istediği ve resmi teklif yaptığı, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un kararının beklendiği ortaya çıktı. Milli futbolcunun adı İtalya'dan da Hellas Verona ile anılmıştı.

PİYASA DEĞERİ 5 MİLYON EURO

Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösterilen 24 yaşındaki Yunus Akgün'ün Galatasaray ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. Galatasaray, Yunus Akgün'ü geçen sezon da Leicester City'ye kiralık göndermişti. İngiliz ekibinde 29 maçta süre bulan Yunus Akgün, 2 gol attı ve 3 asist yaptı. (Takvim)

 

Haberin Devamı
BEŞİKTAŞ'TAN TRANSFER BOMBASI

Beşiktaş Yönetimi, PSG'nin yıldız kanat oyuncusunu kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyor.

Siyah-Beyazlılar, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un isteği doğrultusunda sağ kanat pozisyonu için Fransa Ligue 1 devi Paris Saint Germain’den Marco Asensio’yu kadrolarına katmayı hedefliyor.

Transfer komitesi başkanı Hüseyin Yücel’in, yakın süreçte Paris Saint-Germain yetkilileriyle Asensio transferi için masaya oturacağı öğrenildi.

10 numara ve sol açıkta da oynayabilen 28 yaşındaki yıldız oyuncu için Beşiktaş’ın kiralama formülüyle bu transferi bitirmeye çalıştığı kaydedildi. Siyah-Beyazlı taraftarlar, yıldız oyuncunun takıma katılmasını heyecanla bekliyor.

Yönetim, Asensio’nun yüksek maaşı konusunda PSG ile ortak bir yol bulmayı planlıyor. Ayrıca tecrübeli yıldızın iknası için de yoğun çalışmalar yürütülüyor. (Fanatik)

TRABZONSPOR'UN SON KARARI WEGHORST

Onuachu’da istediği sonuca ulaşamayan Trabzonspor Yönetimi bir dönem Beşiktaş’ta da forma giyen Wouth Weghorst’ta karar kıldı.

Tecrübeli futbolcuyla görüşmelerine hız kazandıran bordo-mavili idarecilerin önemli bir mesafe katettiği bildirildi. Mutlu sonun önündeki tek engel ise Ajax...

Hollanda devinden teklif bekleyen Weghorst bu yüzden Fırtına’dan süre istedi. Yönetimin, önümüzdeki günlerde daha somut adımlar atarak, oyuncuya resmi sözleşmeyi imzalatmayı planlıyor.

BEŞİKTAŞ'TA AYRILIKLAR ART ARDA

Yeni sezon öncesi kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını düşürmeye çalışan Beşiktaş, Ante Rebic ve Ajdin Hasic’in sözleşmelerini feshetti. Kadrodaki yabancı oyuncuların fazlalığı nedeniyle ciddi problem yaşayan siyah-beyazlılar, iki oyuncunun de kendilerine kulüp bulumaması üzerine fesih yoluna gitti.

Beşiktaş’a 2020 yılının ocak ayında Dinamo Zagreb’den katılan Aydın Hasic, geride kalan 4 sezonda A Takım ile fazla forma şansı bulamadı. Bu dönemde sırasıyla Ümraniyespor, Göztepe ve Sarajevo’ya kiralanan 23 yaşındaki Boşnak futbolcu, Beşiktaş’ta çıktığı toplam 13 resmî maçta 2 gol kaydetti.

Geçen sezonun başında kadroya bedelsiz olarak katılan Ante Rebic de performans olarak hayal kırıklığı yarattı. 17 resmî maçta süre alan ve 1 gol 3 asist kaydeden Rebic, yeni sezon hazırlıklarında da yer almadı. 31 yaşındaki Hırvat oyuncunun Beşiktaş ile olan sözleşmesi 2025’te bitiyordu. Bu arada Beşiktaş’ın sağbek oyuncusu Tayfur Bingöl Eyüpspor’a kiralandı.

Haberin Devamı
GALATASARAY TRANSFERDE KESENİN AĞZINI AÇTI

Transfer bütçesinin önemli bir bölümünü sağ bek takviyesi için kullanan Galatasaray, orta saha için de kesenin ağzını açmış durumda.

Galatasaray'ın orta sahaya yapacağı takviye için gözler artık Brezilya'ya çevrilmiş durumda. Sarı-Kırmızılılar, Kolombiya formasıyla Copa America'ya damga vuran Richard Rios'un transferini bir an önce bitirmek istiyor.

Scout ekibinin önerdiği, Okan Buruk’un tam not verdiği, Copa America performansıyla diğer Avrupa devlerinin dikkatini çekmeyi de başaran Richard Rios’un, ileride çok daha büyük bedeller karşılığında satılabileceği düşüncesi hakim. Yönetim bu nedenle gözünü tamamen kararttı ve bu hafta işi bitirmeye çalışacak. Rios’un Şampiyonlar Ligi Play-Off turuna yetişmesi için her türlü formülün devreye sokulması bekleniyor.

Sarı-Kırmızılılar, bir süredir Richard Rios’un bonservisi konusunda pazarlıklar yaptığı Palmeiras’la bu hafta içerisinde bir kez daha masaya oturacak. Galatasaray’ın yeni teklif paketinde bonuslarla birlikte yaklaşık 15 milyon Euro’nun gözden çıkarıldığı öğrenildi. (Fanatik)

GALATASARAY'DA BİR AYRILIK DAHA!

Sarı-kırmızılı kulübün gözden çıkarılan Sergio Oliveira için gelen tekliflerin değerlendirmeye aldığı belirtildi.

Galatasaray’dan yıllık 2 milyon 750 bin euro ne ücret alan ve 2 sene daha kontratı bulunan tecrübeli oyuncunun takım bulamaması halinde alacaklarına karşılık serbest bırakılabileceği de belirtildi.

Yazarlar