Haberin Devamı

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ilk maçında bekleneni veremedi, 10 kişi tamamladığı Galler deplasmanından golsüz beraberlikle ayrıldı: 0-0.
Mücadelenin ilk yarısında bizi en çok etkileyen detay Hakan Çalhanoğlu’nun forma giymemesiydi. Hafta boyunca son idmanda takımla çalışan Hakan, yedek kulübesindeydi. Sahaya çıkan ilk 11 için söylenecek tek şey kayıptı. Çünkü ne pozisyon bulabildik, ne de rakip sahada çoğalabildik. Galler’e baktığımızda ise tehlike yaratan taraftı, hatta 37’de golü buldu, ancak ofsayta takıldı. Savunma arkasına atılan topta Mert ile karşı karşıya kalan Thomas golü buldu, fakat hakem ‘ofsayt’ dedi. İlk yarıda rakibin 6, bizim 2 şutumuz, Galler’in 11, bizim 2 ortamız vardı.
İkinci yarının ilk 10 dakikası dışında milliler adına değişen bir şey olmadı. Yine ay-yıldızlılar pozisyon bulamamalarına çare bulamadı, beklenen performansı gösteremedi. Bizim adımıza en büyük detay rakibin skor bulamamasıydı. Kötü günümüzde Barış Alper’in 62’de ikinci sarıdan atılması tuz biber oldu, kalan süreyi adeta forvetsiz oynadık... Ardından Montella’dan önce Hakan, ardından da Kerem ve Hakan hamlesi geldi. Bir, iki pozisyon dışında bu değişikler de etkili olmayınca mücadele golsüz sona erdi.