İspanya La LigaKylian Mbappe resmen Real Madrid'de! Görkemli tören, imza parası belli oldu

Kylian Mbappe resmen Real Madrid'de! Görkemli tören, imza parası belli oldu

16.07.2024 - 15:04 | Son Güncellenme:

Eflatun-beyazlı kulüp, anlaşma sağladığı dünyaca ünlü yıldız için bugün Santiago Bernabeu'da görkemli bir imza töreni düzenlendi. Fransız oyuncunun imza parası dudak uçuklattı.

Kylian Mbappe resmen Real Madridde Görkemli tören, imza parası belli oldu

Real Madrid de Kylian Mbappe de muradına erdi... Eflatun-beyazlı kulüp, dünyaca ünlü Fransız yıldıza imza attırdı.

'HALA MADRİD'

Mbappe'den Real Madrid taraftarına: 'Hala Madrid'

TRİBÜNLERİ GEZDİ

Kylian Mbappe, konuşmasının ardından Santiago Bernabeu tribünlerini dolaştı. Yıldız futbolcu, taraftarlara top göndermeyi de ihmal etmedi.

'HAYALİM GERÇEK OLDU'

Kylian Mbappe ilk duygularını şu şekilde paylaştı: Bugün hayallerim gerçek oldu. Gerçekten çok mutluyum. Burada olmak inanılmaz bir duygu. Yıllarca Real Madrid'i hayal ederek kafamı yastığa koydum ve şimdi bu hayalim gerçek oldu.


Haberin Devamı
VE MBAPPE BERNABEU'DA!

Florentino Perez'in açıklamaları sonrası Kylian Mbappe, 80 bin taraftarın önünde ilk kez Real Madrid formasıyla Santiago Bernabeu'ya ayak bastı.

'KAZANMAKTAN BAŞKA SEÇENEĞİMİZ YOK'

İmza töreninde konuşan Florentino Perez, Mbappe'yi şu sözlerle davet etti:

Sevgili Madridliler, böylesine özel bir günde burada olduğunuz için teşekkür ederim. Bir ay önce burada 15. Şampiyonlar Ligi zaferimizi kutladık. Bu kulüp evrenseldir. Dünyanın en sevilen kulübü. Hepimiz aynı değerlere sahibiz. Her zaman değerlerimizi, Di Stéfano, Gento, Kopa, Santamaría gibi efsanelerimizi takip etmeliyiz, hepsi Real Madrid'i yarattı. Her zaman, her sezon hayallerinizi gerçekleştirmek istiyoruz. Burası Real Madrid, kazanmaktan başka seçeneğimiz yok.

Biz bu stadyumda tarih yazdık. Bu stadyum dünyanın en iyi oyuncularını ağırlamaya devam edecek. En büyük efsanelerden biri bugün burada. Oyuncu ve teknik direktör olarak bizi çok mutlu etti. Hoş geldin Zinedine Zidane. Sevgili Zidane, yıllar önce Valdebebas'a küçük bir çocuğu davet etmiştin ve o burada.

Sevgili Kylian, evine hoş geldin, Santiago Bernabeu'ya hoş geldin. Hayalini gerçekleştirdiğin için tebrikler. Çocukken Real Madrid'e aşık olmuştun. 2012'de Zidane'ın seni Valdebebas'a davet ettiği o günü asla unutmayacağını biliyorum.

ZİDANE DA TÖRENDE

Real Madrid efsanesi Zinédine Zidane da Mbappe için düzenlenen imza törenine katıldı.

Haberin Devamı
MBAPPE HEYECANI

Real Madrid'e imza atan Mbappe için Santiago Bernabeu'da heyecan giderek artıyor. Stadyumun kapalı gişe olması bekleniyor.

RESMEN İMZAYI ATTI

Santiago Bernabeu'ya çıkmadan önce Başkan Florentino Perez ile bir araya gelen Mbappe, Real Madrid'e resmen imzayı attı.

İMZA PARASI 50 MİLYON EURO!

Marca'nın haberine göre Real Madrid, 5 yıl sözleşme imzalayacak olan Kylian Mbappe'ye 50 milyon euro imza parası ödeyecek. Yıldız futbolcunun yıllık maaşının ise 15-20 milyon euro arasında olması bekleniyor.

 

 

 

Haberin Devamı
BERNABEU'DA TARİHİ GÜN! 80 BİN BİLET SATILDI

Kylian Mbappe'nin imza töreni için Santiago Bernabeu Stadı hınca hınç dolacak. Görkemli tören için 80 bin bilet satıldı.

ÇOCUKLUK HAYALİ GERÇEK OLDU

Kylian Mbappe, transferinin duyurulmasının ardından sosyal medya hesabı Instagram'dan şu açıklamayı yapmıştı: "Bir rüya gerçek oldu. Hayalimdeki kulübe katıldığım için çok mutlu ve gururluyum. Şu anda ne kadar heyecanlı olduğumu kimse anlayamaz. Sizi görmek için sabırsızlanıyorum Madridistalar! İnanılmaz desteğiniz için teşekkürler. Hala Madrid...

 

ASRIN TRANSFERİ GERÇEKLEŞTİ

Real Madrid, yıllardır peşinde olduğu Kylian Mbappe'yi sonunda kadrosuna katmayı başardı. İspanyol devi, PSG ile sözleşmesini yenilemeyen Fransız yıldızla 5 yıllık anlaşma sağlandığını haziran ayının başında duyurdu.

'Beyaz Şimşekler', daha önce de Kylian Mbappe'yi kadrosuna katmak istemiş, ancak bu transfer o dönemde gerçekleşmemişti. 2021 yazında Paris Saint Germain'e Kylian Mbappe için 200 milyon euro teklif eden Real Madrid, görüşmelerden istediği sonucu alamadı.

 

Haberin Devamı