Süper LigFenerbahçe'de bir ayrılık daha kapıda! Mourinho üstünü çizdi, ikna oldu

Fenerbahçe'de bir ayrılık daha kapıda! Mourinho üstünü çizdi, ikna oldu

31.08.2024 - 14:41 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de yaz transfer penceresi 13 Eylül'de kapanacak. Kulüpler, teknik adamların talepleri doğrultusunda takviye için çalışmalarını dört bir koldan sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik...

Fenerbahçede bir ayrılık daha kapıda Mourinho üstünü çizdi, ikna oldu

Süper Lig'de sezon tüm heyecanıyla devam ederken, kulüplerin transfer çalışmaları da hummalı biçimde sürüyor. İşte günün öne çıkan transfer haberleri...

ROMA İÇİN HERMOSO İDDİASI

Roma, Hermoso ile anlaşmaya yakın. Galatasaray hala devrede ama Roma'nın bu transferdeki baskısı sürüyor. (Fabrizio Romano)

GALATASARAY'DA 2 TRANSFER İSTANBUL'A GELECEK

Galatasaray yönetimi, Mario Hermoso ve Ismail Jakobs için uçuş planlaması yapıyor. İki oyuncunun da yarın aynı uçakla İstanbul'a gelmesi bekleniyor. (TRT Spor)

KRUNIC İÇİN AL WAHDA DEVREDE

Miha Zajc'ın Toulouse'a kiralanmasının ardından Fenerbahçe'de bir ayrılık daha kapıda. Al Wahda, Fenerbahçe'den Rade Krunic ile ilgileniyor.

İKNA OLDU
Rade Krunic, Fenerbahçe'den ayrılmaya ikna oldu. Kendisini isteyen takımlarla maaş görüşmelerinde bulunuyor. İstediği maaş verilirse; ayrılacak.(Yağız Sabuncuoğlu)

Haberin Devamı
SERDAR SAATÇI TRABZON'A

Trabzonspor, Baniya'nın ayrılmasının ardından Braga forması giyen eski Beşiktaşlı stoper Serdar Saatçı'yı gündemine aldı.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Trabzonspor, Serdar Saatçı'yı gelecek sezon kadrosunda düşünmeyen Braga ile anlaşma sağladı.

Bordo mavili takım, genç oyuncu için Portekiz ekibine 2,5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Oyuncu ile de 4 yıllık sözleşme imzalanacak.

ERENCAN 4 MİLYON EUROYA TRANSFER OLDU

Eyüpspor, Erencan Yardımcı'nın Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim’a 4 milyon Euro karşılığında transfer olduğunu açıkladı.

İŞTE O AÇIKLAMA
"Futbolcumuz Erencan Yardımcı, 4 milyon euro karşılığında TSG 1899 Hoffenheim’a transfer olmuştur."

DUBOIS, TARİFELİ UÇAKLA GERİ DÖNDÜ

Galatasaray takımıyla beraber Adana'da bulunan ve sözleşmesi feshedilen Dubois, tarifeli uçakla İstanbul'a döndü

GALATASARAY'DAN AYRILIK PAYLAŞIMI


Haberin Devamı
GALATASARAY'DA BEKLENEN AYRILIK! TFF'YE BİLDİRİLDİ

Galatasaray'da dün akşam Leo Dubois ve Sergio Oliveira'nın sözleşmelerinin feshedileceği iddia edilmişti.

Sarı-kırmızılı yönetim, Leo Dubois'in sözleşmesinin karşılıklı olarak sonra erdirdiğini TFF'ye bildirdi. Oliveira'da ise henüz net bir gelişme yok.

Dün akşam Derrick Köhn ve Wilfried Zaha kiralık yollanmıştı. 2 ismin ardından Dubois de takıma veda edenler arasına katıldı.

Galatasaray ayrılığı şu şekilde resmen duyurdu:

Profesyonel futbolcumuz Léo Michel Joseph Claude Dubois ile şirketimiz arasındaki sözleşme karşılıklı olarak sona erdirilmiştir.

ADANA'YA GÖTÜRÜLMÜŞTÜ 

Fransız futbolcu Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosunda yer almış ve Adana'ya götürülmüştü. 

Ayrılık bu akşam saat 21.45'te oynanacak maça saatler kala açıklandı. 



EYÜPSPOR'DAN FLAŞ HAMLE! İNGİLTERE MİLLİ TAKIMININ YILDIZI GELİYOR

Trendyol Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor transferde flaş bir adım attı...

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Eyüpspor, Newcastle United forması giyen Kieran Trippier ile görüştü ve oyuncunun şartlarını sordu.

Arda Turan'ın ekibi Süper Lig'de oynadığı 3 maçın 2'sini kazanarak ligin ikinci sırasına yerleşti.

İstanbul ekibi bu transferi gerçekleştirerek ligde kalıcı olmak için büyük bir adım atmaya hazırlanıyor.

ONUACHU'DA İNAT KIRILAMADI! TRABZONSPOR'A 2 İSİM ÖNERİLDİ

Trabzonspor golcü transferi için Paul Onuachu'yu zorluyordu. Ancak Southampton'ın inadı kırılamadı.

Sabah'ın haberine göre bordo-mavili takımlarının yeni sezon kadrolarında düşünülmeyen iki golcü önerildi.

Birincisi Braga'nın golcüsü Simon Banza oldu. 1.89'luk forvetin 18 milyon Euro'luk piyasa değeri bulunuyor.

İkincisi ise Leipzig'in Danimarkalı yıldızı Yussuf Poulsen oldu. 30 yaşındaki tecrübeli golcüye ise 6 milyon Euro değer biçiliyor.

Karadeniz temsilcisinin bu hafta içerisinde iki yıldızdan birini kadrosuna katması bekleniyor.

 

Haberin Devamı
BEŞİKTAŞ YOLLARI AYIRMIŞTI! COLLEY'İN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Lugano’yu sahasında 5-1 mağlup ederek Avrupa Ligi’ne kalan Beşiktaş’ta ayrılık gerçekleşti. Siyah Beyazlı takım, 31 yaşındaki stoperi Omar Colley’in sözleşmesini feshetti. Öte yandan PAOK’un 31 yaşındaki futbolcuyla 1+1 yıllık sözleşme üzerinden prensip anlaşması sağladığı belirtildi.

Yunan ekibi, Colley’yi kadrosuna katmak için deneyimli savunma oyuncusunun Beşiktaş ile resmen yollarını ayırmasını bekliyor. (Fanatik)

SERDAR SAATÇI SÜPER LİG DEVİNE

Trabzonspor transfer çalışmalarına devam ediyor. Savunmanın merkezine Savic ve Batagov'u alan bordo-mavili takım, bir hamle daha yapmak için kolları sıvadı. Trabzonspor, Baniya'nın ayrılmasının ardından Braga forması giyen eski Beşiktaşlı stoper Serdar Saatçı'yı gündemine aldı.

İlk görüşmede Portekiz ekibi, 21 yaşındaki oyuncusuna yüksek bonservis talep etti. Ancak Serdar Saatçı'yı gelecek sezon kadrosunda düşünmeyen Braga'nın, en son yapılan satın alma opsiyonlu kiralama önerisine sıcak baktığı öğrenildi. Görüşmelerin olumlu şekilde sonuçlanma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. (Sabah)


BEŞİKTAŞ'TA TRANSFER ŞOV DEVAM EDİYOR

Kara Kartal, transfere doymuyor... Yönetim, 2 takviye daha yapmak için çalışmalarını hızlandırdı. Bu doğrultuda ilk olarak İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’nin yıldızı için girişimlerini sürdüren yönetim, ek olarak sol bekte de gaza bastı.

İdareciler, bir diğer Ada kulübü Tottenham’dan İspanyol sol bek Sergio Reguilon’u da renklerine bağlamayı hedefliyor.

Yakın süreçte Londra’dan özel uçakla 2 futbolcunun da gelmesi için yoğun mesai harcayan Siyah-Beyazlılar, iki yıldızı da satın alma opsiyonlu kiralık olarak takımına kazandırmak istiyor. Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak dün Monaco’daki Avrupa Ligi kura çekimi sonrasında açıklamalarda bulundu.

Yücel, “Kanat ve bek için arayışlarımız vardı. Bulduk ama sıkıntımız var. 14 yabancı sınırı var, elimizden oyuncu çıkarmamız lazım. Gitmek istemeyen oyuncular var. Güzel haberler gelecek diye düşünüyorum. Birkaç güne yeni transferleri açıklayacağız.

Fırsat transferi değil, belirlediğimiz transferler var. Angelo Gabriel ismi gündemimizde. Transferin son gününe kadar süre istediler. Yarın (bugün) son gün onun için. Alternatif ismimiz de var Angelo’nun dışında. Sol bek ve kanat transferi düşünüyoruz. Masuaku gidecek diye bir durum yok. O bölgeyi güçlendirmeyi düşünüyoruz. Önceliğimiz kanat. Akabinde bir fırsat transferi sol bek olabilir. Yarın (bugün) belki bir transfer olabilir” ifadelerini kullandı.

Tottenham’la ayrılık için saatleri sayan Sergio Reguilon’un piyasa değeri 15 milyon Euro. Chelsea’nin 19 yaşındaki genç sağ kanadı Angelo, yeni macerasına hazır.

Haberin Devamı
GALATASARAY'DAN TRANSFER BOMBALARI

Galatasaray aylardır beklenen bombaları, Avrupa’da transferin kapandığı gün patlattı. Sarı-Kırmızılılar, ilk olarak Monaco’nun sol beki İsmail Jakobs’la anlaştı. 25 yaşındaki Senegalli futbolcu, 2 milyon Euro kiralama ücreti ve 8 milyon Euro zorunlu satın alma maddesiyle birlikte transfer ediliyor. Jakobs, İstanbul’da sağlık kontrollerinden geçtikten sonra Sarı Kırmızılılar’a resmi imza atacak.

Bu yaz Atletico Madrid’le sözleşmesi sona eren, birçok kulüple masaya oturmasına rağmen teklifleri kabul etmeyen Mario Hermoso, Galatasaray’a “Evet” diyen bir diğer yıldız oldu. 29 yaşında 1.84 boyundaki sol ayaklı stoper, Cim Bom’a 3 senelik imza atacak. Bonservisi elinde olan İspanyol savunmacı, Galatasaray’dan imza parası da dahil olmak üzere yılda 5.5 milyon Euro kazanacak.

HÜCUM HATTINA DA TAKVİYE

Cim Bom sadece savunma hattını güçlendirme kalmadı, hücuma da takviye planlıyor. Fluminense forması giyen 26 yaşındaki Kolombiyalı sağ açık Jhon Arias, Galatasaray’ın üçüncü takviye hedefi. Kariyeri boyunca Güney Amerika kulüplerinde oynayan Arias, Sarı-Kırmızılı takımla birlikte Avrupa’ya adım atmayı kabul etti. Galatasaray bu transferi kiralık olarak gerçekleştirmeye çalışıyor. Mutabakat sağlanırsa kontrata şarta bağlı satın alma opsiyonu da eklenmesi düşünülüyor.

Okan Buruk her ne kadar, “8 numara lazım diyenler görüyorum. 12 kişi mi oynayacağız” dese de Galatasaray’da bir de orta saha takviyesi planı devrede. Sarı-Kırmızılılar, Torreira ve Sara ile uyum sağlayacak nitelikte bir fırsat transferi kovalıyor. Alınacak oyuncunun 6 veya 10 numara olması bekleniyor. (Fanatik)

TRABZONSPOR'DA AYRILIK!

Şampiyonluk sezonunun ardından 4 milyon Euro bonservisle Aston Villa’dan kadroya katılan Trezeguet, Trabzonspor’dan ayrılmaya hazırlanıyor.

Muhammed Cham’ın transferi sonrası kadrodaki yabancı sayısı 15’e çıkarken, Teklic kiralık olarak gönderilecek. Fakat yabancı forvet için bir ismin daha gitmesi gerekiyor. Denswil ve Bardhi’nin ayrılığa sıcak bakmaması nedeniyle yönetim köşeye sıkışırken, Trezeguet’ye gelen teklif ilaç oldu.

Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Fateh, Mısırlı yıldızın menajeriyle yaptığı görüşmelerde prensip anlaşmasına vardı. Trezeguet’nin de ayrılık konusunda sıkıntı yaratmadığı öğrenilirken, kısa zamanda bu transferin resmiyete dökülmesi bekleniyor. (Fanatik)