CaddeÇanakkale Kültür Yolu Festivali'nde Buray coşkusu!

Çanakkale Kültür Yolu Festivali'nde Buray coşkusu!

07.09.2024 - 16:33 | Son Güncellenme:

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Buray, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca düzenlenen Çanakkale Kültür Yolu Festivali’nin yedinci gününde sahneye çıktı. Sanatçı, şarkılarını on binlerce Çanakkaleli ile birlikte hep bir ağızdan söyledi.

Çanakkale Kültür Yolu Festivalinde Buray coşkusu

Çanakkale Kültür Yolu Festivali'nde 'Nasıl Unuturum', 'Sen Sevda mısın?', 'Tac Mahal', 'Deli Kız' ve 'Senin Yüzünden' gibi sevilen şarkılarını seslendiren Buray, yeni parçası 'Ne Oldu Bize'yi de ilk kez sahnede söyledi. Buray, 'Çanakkale İçinde' türküsüyle de Çanakkalelilere duygusal anlar yaşattı.

Haberin Devamı

Buray, sahnesinin bir klasiği olarak 'Mecnun' şarkısını söylemeden önce birkaç büyük şişme topu sahneden dinleyicilerine fırlattı, Çanakkaleliler topları yere düşürmeden birbirlerine atarak eğlendiler.

Çanakkale Kültür Yolu Festivalinde Buray coşkusu

"BİZE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATINIZ"

Ünlü sanatçı, sahnede yaptığı konuşmada, "İyi ki geldiniz. Öncelikle bizi sizlerle buluşturan Kültür ve Turizm Bakanlığımıza, Türkiye Kültür Yolu Festivali’ne kocaman bir alkış rica edeceğim. Burada görev yapan güvenlik görevlilerimize, emek veren herkese kocaman bir alkış ama alkışların en büyüğü sizlere gelsin. İyi ki varsınız. Bize unutulmaz bir gece yaşattınız" dedi.

Çanakkale Kültür Yolu Festivalinde Buray coşkusu