FenerbahçeGalatasaraylı yıldıza 8 milyon Euro teklif! Menajeri resmen açıkladı

Galatasaraylı yıldıza 8 milyon Euro teklif! Menajeri resmen açıkladı

26.07.2024 - 08:16 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de 2024-2025 sezonu için geri sayım sürüyor. Kulüpler teknik direktörlerin talepleri doğrultusunda kadrolarına takviye yapmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik.

Galatasaraylı yıldıza 8 milyon Euro teklif Menajeri resmen açıkladı

Süper Lig'de yeni sezon öncesi kulüpler transfer çalışmalarını hummalı biçimde sürdürüyor. İşte günün öne çıkan transfer gelişmeleri... 

DERRICK KÖHN'E 8 MİLYON EUROLUK TEKLİF!

Spartak Moskova'nın Galatasaray'ın sol beki Derrick Köhn için 8 milyon Euro'luk teklif yaptığı belirtilirken, Okan Buruk'un Alman futbolcunun performansından memnun olduğu ve bu nedenden dolayı sarı-kırmızılıların teklifi reddettiği ifade edildi.

MENAJERİ AÇIKLADI
Rus basınından Sport Express'e konuşan Derrick Köhn'ün menajeri Ersin Akan, "Spartak Moskova'dan bir ilgi olduğu doğru, iletişimdeyiz. Köhn, üst seviye bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

 

BİR VEDA DAHA! TETE'NİN ARDINDAN SIRADAKİ İSİM OLIVEIRA

Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk'un Avusturya'daki ilk kampta geçer not vermediği iki isimden biri olan Tete ile yollarını ayırdı. Brezilyalı futbolcu, Galatasaray'dan Panathinaikos'a transfer oldu.

Galatasaray, Tete'nin ardından Sergio Oliveira ile de yollarını ayırmak istiyor. Sarı-kırmızılı takım, Okan Buruk'un geçer not vermediği diğer isim olan Portekizli futbolcu için gelecek teklifleri bekliyor. Oliveira'nın adı daha önce Süper Lig'den Eyüpspor ve Portekiz'den Braga ile anılmıştı. (Sporx)

F.BAHÇE'DE UMUT NAYİR VE MELİH KONYASPOR'A TRANSFER OLDU! BAŞKAN AÇIKLADI

Fenerbahçe'de yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Umut Nayir ve Melih Bostan gelecek sezon Konyaspor'un başarısı için ter dökecek. 

Radyospor'a konuşan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, "Umut Nayir'i ve Melih Bostan'ı kadromuza kattık. Umut şu anda takımımızın Slovenya kampına katıldı. Melih'in vize sorunu var. Gerekli başvuruları yaptık. O da aksilik olmazsa kampa katılacak. Umut ile 2 yıllık, Melih ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Bonservis bedeliyle ilgili resmi açıklamamız olacak. Ancak Umut için telafuz edilen rakamların çok altında bir ücretle iki transferi bitirdik. Melih de Fenerbahçe'nin öncelikli satın alma opsiyonu var" dedi.

FENERBAHÇE TRANSFERİ AÇIKLADI

Fenerbahçe Kulübü, deneyimli forvetin Konyaspor'a transfer olduğunu duyurdu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan bilgilendirmede "Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularımızdan Umut Nayir Konyaspor’a transfer olmuştur. Umut’a bugüne kadar verdiği emekler için teşekkür ediyor, kariyerinde başarılar diliyoruz" denildi. 

Haberin Devamı
VERONA, YUNUS AKGÜN'DEN VAZGEÇMİYOR!

İtalyan ekibi Hellas Verona, Galatasaray'dan Yunus Akgün için transfer ısrarını sürdürüyor. İtalyan basınına göre yeni sezonda Serie A'da oynamak istediğini Galatasaray yönetimine ileten milli oyuncu kulüplerin anlaşmasını bekliyor.

Verona'nın 5 milyon Euro satın alma bedelli kiralama teklifi yaptığı, sarı-kırmızılıların ise zorunlu satın alma opsiyonu istediği belirtildi. Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösterilen 24 yaşındaki Yunus Akgün'ün Galatasaray ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. Galatasaray, Yunus Akgün'ü geçen sezon da Leicester City'ye kiralık göndermişti. İngiliz ekibinde 29 maçta süre bulan Yunus Akgün, 2 gol attı ve 3 asist yaptı. (Sporx)

ARABİSTAN'DAN İDDİA: BEŞİKTAŞ'TAN JOTA'YA RESMİ TEKLİF

Arabistan basını, Beşiktaş'ın Al Ittihad forması giyen Portekizli kanat oyuncusu Jota'yı kiralamak için kulübüne resmi teklifini ilettiğini iddia etti. Haberde, Jota'nın Beşiktaş'ın transfer teklifine sıcak baktığı belirtildi.

Portekizli oyuncunun kontratı 2026 yılında sona erecek. Al-Ain'in haberine göre; yabancı oyuncu kuralı nedeniyle transfer konusunda oldukça temkinli davranan siyah beyazlılar, henüz 25 yaşında olan ve gelecek vaat eden Jota transferi için kiralık formülünü devreye sokmak istiyor. 

 

TALISCA BOMBASI! BEŞİKTAŞ'TAN SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMA TEKLİFİ

Beşiktaş'ın Anderson Talisca ısrarı sürüyor... Beşiktaş Yönetimi, yaz transfer sezonundan bu yana gündemine zaman zaman Brezilyalı yıldızı aldı. Şu anda Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Nassr forması giyen 30 yaşındaki on numara da Arabistan’dan ayrılma fikrine sıcak bakıyor.

KİRALAMA TEKLİFİNDE BULUNULDU
Bu süreçte Beşiktaş’ın ezeli rakibi Fenerbahçe de deneyimli oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunmuştu. Transferle ilgili olarak ise yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kara Kartal, son olarak Al Nassr cephesine satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu.

FENERBAHÇE DE GERİ ADIM ATMADI
Fakat Fenerbahçe’nin de henüz geri adım atmamış olması nedeniyle Suudi temsilcisi, oyuncuyu doğrudan satmak istiyor. Talisca için talep edilen bonservis bedeli ise 13 milyon Euro. Bu konuda yıldız oyuncu ile masaya oturulacak. Eğer Talisca da yeniden siyah-beyazlı formayı giymek isterse, Al Nassr ile şartların yeniden değerlendirilmesi planlanıyor. (Fanatik)

 

 

Haberin Devamı
ALANYASPOR, MAKOUTA'YI RENKLERİNE KATTI! 3 YILLIK İMZA

Corendon Alanyaspor, Portekiz 1. Lig ekiplerinden Boavista'nın formasını giyen Gaius Makouta ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Alanyaspor, 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Gaius Makouta'yı kadrosuna kattığı açıkladı.

Kulüp tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Kulübümüz, son olarak Boavista forması giyen orta saha oyuncusu Gaius Makouta ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Ailemize hoş geldin Makouta." ifadeleri kullanıldı.

BEŞİKTAŞ'TA JOEL MATIP SESLERİ

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool ile kontratı sona eren ve sözleşmesi sona eren Joel Matip, menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a önerildi. Gelen haberlere göre Kamerunlu futbolcunun, birkaç takım ile daha görüşeceği ve buna göre kariyerine yön vereceği belirtildi.

ÇÖZÜME KAVUŞTURMAK İSTİYORLAR
Beşiktaş teknik heyetinin de 32 yaşındaki oyuncuya sıcak baktığı bildirildi. Buna göre deneyimli futbolcu ile önümüzdeki günlerde masaya oturulması ve şartların konuşulması bekleniyor. Fakat transferde aceleci olmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, stoper transferini bir an önce çözüme kavuşturmayı hedefliyor. (Fanatik)