FenerbahçeAaron Boupendza bombası! Bonservisini eline aldı, Süper Lig'den iki kulüp talip

Aaron Boupendza bombası! Bonservisini eline aldı, Süper Lig'den iki kulüp talip

09.08.2024 - 09:21 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına artık saatler kaldı. Heyecan dorukta... Takımlar kadrolarına takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

Aaron Boupendza bombası Bonservisini eline aldı, Süper Ligden iki kulüp talip

Süper Lig'de yeni sezon öncesi kulüplerin transfer hareketliliği devam ediyor. İşte günün öne çıkan transfer haberleri...

BEŞİKTAŞ'TA AYRILIK!

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak bir gelişme yaşandı. Sports Digitale'nin haberine göre Beşiktaş ve Çaykur Rizespor, Amir Hadziahmetovic'in kiralık transferi için anlaşma sağladı. Siyah beyazlı ekibin kurmayları, Amir'le görüşüp gelen teklifleri değerlendirmesini istedi.

27 yaşındaki orta saha, birkaç gün içinde resmi imzayı atmak için Rize'ye gidecek. Konyaspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Amir, 42 maça çıktı ve 1 gol, 8 asistlik performans sergiledi.

BOUPENDZA'YA SÜPER LİG'DEN İKİ TALİP

Bir dönem Süper Lig ekibi Hatayspor forması giyen Aaron Boupendza, MLS ekibi Cincinnati FC ile yollarını ayırdı. Yapılan açıklamaya göre golcü oyuncunun sözleşmesi feshedildi ve Boupendza bonservisini eline aldı.

Yunanistan'dan teklif
Foot Mercato'nun haberine göre, Gabonlu oyuncuya AEK ve PAOK'un talip olduğu belirtildi. Yunan ekiplerinin, Gabonlu santrfora tekliflerini sunduğu ifade edildi. 

Göztepe ve Kasımpaşa talip!

Boupendza'ya ayırca Türkiye Süper Lig'den de iki talıp olduğu aktarıldı. Bu ekiplerin Göztepe ve Kasımpaşa olduğu kaydedildi. Her iki kulübün de oyuncuyu transfer edebilmek için girişimlerini sürdürdüğü ifade edildi. (Ajansspor)

 

OSAYI SAMUEL DEVLERİN RADARINDA

Fenerbahçe'de geçen sezon gösterdiği performansla devleri peşine takan Bright Osayi-Samuel'e Ajax'ın ilgisi var.

Sarı-lacivertlilerle adı geçen diğer kulüpler ise Southampton ve Fulham. (Takvim) 

 

 

 

 

 

 

 

Haberin Devamı
KEREM AKTÜRKOĞLU, SPARTAK'IN TEKLİFİNİ REDDETTİ

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu ve Derrick Köhn için Spartak Moskova’ya “evet” dedi ama oyuncular anlaşamadı. Sarı-kırmızılılar, Rus ekibinin iki futbolcu için yaptığı 20+2 milyon euroluk teklife olumlu yanıt verdi. Buna karşın her iki oyuncunun transfere mesafeli yaklaştığı ortaya çıktı.

KEREM 3.5 MİLYON EURO İSTEDİ
Kerem Aktürkoğlu’nun kendisine teklif edilen yıllık 2.2 milyon euroyu az bulduğu ve 3.5 milyon euro istediği belirtildi. Moskovalı yöneticilerin milli futbolcuyu ikna etmek yeni bir teklif hazırlayacağı bildirildi. 

G.SARAY'IN LUCAS DIGNE ISRARI! TEKLİF SUNULDU

Bu sezon an itibarıyla dünyada transfere en çok bonservis bedeli ödeyen (176 milyon Euro) kulüp konumundaki Aston Villa’da bazı oyuncularla yolların ayrılması bekleniyor. İşte bu isimlerden biri olan Lucas Digne için de Galatasaray, devreye girmiş durumda... Villa’da teknik direktör Unai Emery’nin, Digne’yi kadrosunda düzenli olarak oynatmayı düşünmediği biliniyor.

IAN MAATSEN ALINDI
Çünkü İngiltere Premier Ligi ekibi sol bek pozisyonuna, geçen sezonu Borussia Dortmund’da kiralık geçiren Chelsea’den Ian Maatsen’i aldı. Hollandalı futbolcu için 44.5 milyon Euro bonservis bedeli ödendi.

7 MİLYON EURO'LUK TEKLİF
Sol bekte Köhn’ün performansından çok memnun olmayan Cim Bom’un, Fransız futbolcu için ilk teklifini Ada ekibine gönderdiği bildirildi. 31 yaşındaki oyuncu için kiralık teklifi yapan Sarı-Kırmızılılar’ın, sezon sonuna kadar kadrosuna katmak istediği tecrübeli oyuncunun yaklaşık 7 milyon Euro’luk maaşını da karşılamaya hazır olduğunu karşı tarafa ilettiği bildirildi. İngilizler’in düşünmek için süre istedikleri konuşuluyor. (Fanatik)

TRABZONSPOR'DAN SHAPARENKO HAREKATI!

Trabzonspor daha önce gündemine aldığı Mykola Shaparenko’yı renklerine bağlamak istiyor. Fakat Ukrayna Ligi ekiplerinden Dynamo Kiev, 25 yaşındaki futbolcu için 10 milyon Euro bonservis bedeli talep etmişti. Ancak o dönemki şartlar nedeniyle Trabzonspor, bu teklifi bir hayli yüksek bulmuştu. Şimdi ise teknik ekibin isteği doğrultusunda Mykola Shaparenko için bir girişim daha yapılacak. İlk etapta oyuncunun menajeriyle masaya oturulacak ve şartlar yeniden değerlendirme altına alacak.

Bu doğrultuda Karadeniz ekibinin, bonserviste ciddi bir indirime gidilmesi halinde transfere sıcak bakacağı bildirildi. Ancak aksi bir ihtimal yaşanması halinde vakit kaybedilmeden alternatif isimlerin üzerine yoğunlaşılacağı gelen haberler arasında yer aldı. (Fanatik)

Haberin Devamı
SEMİH KILIÇSOY'A SON TALİP AJAX

Beşiktaş’ta özellikle geçen sezon yaptığı çıkış ile dikkatleri üzerine çeken Semih Kılıçsoy’a, transfer dönemi açıldığından beri adeta teklif yağıyor. İlk etapta yıldız oyuncu için 12-15 milyon Euro dolaylarında teklifler gelmişti. Son olarak Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund ile RB Leipzig devreye girmişti. Şimdi ise Hollanda’nın köklü kulüplerinden Ajax’ın, 18 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Bu doğrultuda Semih için yapılacak teklifin hazırlandığı ve önümüzdeki günlerde Beşiktaş Yönetimi’ne sunulmasının beklendiği öğrenildi.

BEKLENTİ EN AZ 20 MİLYON EURO

Ancak Kara Kartal’ın, 20 milyon Euro’nun altında olacak olan teklifleri değerlendirme altına dahi almayacağı belirtildi. Bu anlamda Siyah Beyazlılar, genç futbolcunun satışı konusunda pek aceleci davranmayacak. Semih için istenen rakamlara gelinmez ise oyuncunun satışı konusunda bir sene daha beklenecek. Semih Kılıçsoy’un da bu anlamda kulübünün kararını bekleyeceği bildirildi.

Yazarlar