SkorerLincoln'ün kafasını karıştıran teklif

Lincoln'ün kafasını karıştıran teklif

24.12.2008 - 11:54 | Son Güncellenme:

Lincoln'ü ikna etmek için kesenin ağzını açan Ruslar, yeni teklifleri ile Sambacı'nın kafasını karıştırdı

Lincolnün kafasını karıştıran teklif

Lincoln'ü ikna etmek için kesenin ağzını açan Ruslar, sambacıya 5 milyon Euro vermeyi teklif etti.
Lincoln'ün ortaya koyduğu başarılı futbol taliplerini de beraberinde getirdi. Galatasaray'ın Metalist maçında sambacıyı izleyen Lokomotif Moskovalı yöneticiler, Lincoln'ün performansının artmasıyla bir kez daha harekete geçti.

Haberin Devamı

Fotomaç'ın haberine göre; Daha önce sarıkırmızılı yöneticiler ile görüşen ve olumsuz yanıt alan Ruslar, bu defa da Lincoln'ün menajerini hedef aldı. Wietmann aracılığıyla transferi bitirmek isteyen Lokomotif'in Lincoln'e yıllık 5 milyon euro gibi uçuk bir bedel ödemeye hazır olduğu bildirdi.

ZAM İSTEYEBİLİR

Habere Fransızların ünlü futbol internet sitesi football.fr de yer verirken, Moskova temsilcisinin bu transfer için kesenin ağzını açtığı ifade edildi. Öte yandan Galatasaray yönetimi ise formunun zirvesinde olan ve 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan Cassio Lincoln'ü bırakmak istemediği öğrenildi. Galatasaray'ın bonservisine 5 milyon euro ödediği Brezilyalı futbolcu, sarı-kırmızılı takımdan yılda 2.5 milyon euro kazanıyor. Lincoln'ün kalmak için zam isteyebileceği belirtiliyor.

Haberin Devamı

DÖRT LİGİN SENTEZİ

Bu sezon tavan yapan Lincoln, Galatasaray'ın orta sahasındaki başarısıyla ilgili olarak şunları söyledi: "Dört farklı ligin tecrübesi bir araya geldi. Ben Almanya'da oynadım, Kewell İngiltere'de, Baros Fransa'da, Arda Türkiye'de çok büyük tecrübe kazandı. Bu dört farklı tecrübeyi birleştirdiğinde ortaya güzel bir şey çıktı."