KonyasporKonyaspor, Melih İbrahimoğlu'nu transfer etti!

Konyaspor, Melih İbrahimoğlu'nu transfer etti!

19.07.2024 - 18:25 | Son Güncellenme:

Konyaspor, tecrübeli orta saha Melih İbrahimoğlu'nu kadrosuna kattı.

Konyaspor, Melih İbrahimoğlunu transfer etti

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, orta saha kurgusuna takviyede bulundu. Yeşil-beyazlılar, Melih İbrahimoğlu ile anlaşma sağladı. Konyaspor, tecrübeli futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Konyaspor Müzesi'nde düzenlenen imza töreninde Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Küçükbakırcı yer aldı. Melih İbrahimoğlu'nun 77 numaralı formayı giyeceği belirtildi.

Melih İbrahimoğlu imza töreninde yaptığı açıklamada, "Konya'da olduğum için gerçekten çok mutluyum. Kulübümüz beni harika karşıladı. Önceki takımımla Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları vardı. Onları tamamlayıp geldim. Konyaspor Türkiye'nin en köklü camialarından biri. Kupalar kazanmış, Avrupa kupalarında boy göstermiş büyük bir camia Konyaspor... Takımımla bir an önce antrenmanlara başlamak isitiyorum.Taraftarımızın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Küçükbakırcı ise, "Melih uzun süredir takip ettiğimiz bir futbolcuydu. Rapid Wien altyapısında yetişti. İyi bir futbolcu, takımımıza katkı vereceğini düşünüyoruz. Transfer noktasında çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle forvet mevkiisi için yoğun çaba harcıyoruz. İnşallah en kısa zamanda forvet transferini de bitirmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.