İspanya La LigaKerem Aktürkoğlu bombası! Ünlü teknik adam transferi için onay verdi

Kerem Aktürkoğlu bombası! Ünlü teknik adam transferi için onay verdi

16.10.2024 - 15:43 | Son Güncellenme:

Benfica formasıyla sezona müthiş başlayan, İzlanda deplasmanında müthiş bir gole imzasını koyan milli oyuncu ile ilgili flaş transfer iddiası ortaya atıldı.

Kerem Aktürkoğlu bombası Ünlü teknik adam transferi için onay verdi

Benfica forması giyen ve sezona harika bir başlangıç yapan Kerem Aktürkoğlu için İspanya'dan transfer iddiası gündeme geldi. Galatasaray'dan yaz transfer döneminin son günlerinde Portekiz ekibine giden milli futbolcu, Portekiz temsilcisinde çıktığı 5 maçta 4 gol attı ve 2 asist yaptı. Yıldız futbolcu son olarak İzlanda deplasmanında perdeyi kapatan şık gole imzasını koydu. Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olarak gösterilen Kerem'in Benfica ile sözleşmesi 2029 yılına kadar devam ediyor.

Haberin Devamı

Kerem Aktürkoğlu bombası Ünlü teknik adam transferi için onay verdi

SIMEONE İSTİYOR

Diario Gol'de yer alan habere göre, Atletico Madrid ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. İspanyol ekibinin listesinde transfer için birkaç isim olduğu ve bu isimlerden birinin de Diego Simeone'nin onay verdiği Kerem Aktürkoğlu olduğu öne sürüldü.

ATLETICO'YA GOL ATTI

Kerem Aktürkoğlu, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon oynanan Benfica-Atletico Madrid karşılaşmasında İspanyol ekibinin ağlarını sarsmayı başarmıştı. Maçı Portekiz ekibi 4-0 kazanmıştı.

 

 

Yazarlar