GalatasarayBayern Münih'te Boey'i bekleyen tehlike! Hayal kırıklığı yarattı

Bayern Münih'te Boey'i bekleyen tehlike! Hayal kırıklığı yarattı

16.10.2024 - 14:36 | Son Güncellenme:

Galatasaray'dan rekor bonservisle Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey bir türlü beklenen patlamayı gerçekleştirmedi. Yıldız isim ile ilgili Alman gazeteci önemli bir iddiada bulundu.

Bayern Münihte Boeyi bekleyen tehlike Hayal kırıklığı yarattı

2021 yılında Rennes'den Galatasaray'a transfer olan Sacha Boey, sarı-kırmızılı takımda geçirdiği 3 yılın ardından önemli bir etki yaratarak bu senenin ocak ayında Bayern Münih'e transfer olmuştu. Fransız sağ bek, Alman devi ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Haberin Devamı

Ancak Sacha Boey için Bayern Münih kariyeri hiç beklediği gibi başlamadı. Geçtiğimiz sezon Thomas Tuchel tarafından tercih edilmeyen ve iki kez sakatlanan 24 yaşındaki sağ bek, bu sezon da aynı kaderi yaşadı.

129 DAKİKA OYNADI
Bu sezon iki maça ilk 11'de başlayan Boey (Wolfsburg ve Holstein Kiel), yine sakatlıkla sarsıldı. Fransız oyuncu, Kiel maçının ardından menisküs sakatlığı yaşadı.

'BOEY İÇTEN İÇE ELEŞTİRİLİYOR'
Alman basını yakın geçmişte Bayern Münih'in, Boey'nin sakatlık durumundan sıkıldığına dair bazı haberler yayınlamıştı. Söz konusu haberler üzerine Alman gazeteci Vinzent Tschirpke, Fanatik'in sorularını yanıtladı. İşte Tschirpke'nin Boey ile ilgili çarpıcı yorumları: "Sacha Boey çok sık sakatlandığı için Bayern Münih'te içten içe eleştiriliyor. Aynı zamanda fiziksel olarak iyi durumdayken de sahada o kadar da iyi bir performans göstermiyor.

Haberin Devamı

BASKI ALTINDA
Sacha Boey, görünüşe göre baskı altında teknik olarak zorlanıyor. Bununla birlikte, çok fazla top kaybediyor. Ancak yine de onu kolay kolay bırakacaklarını sanmıyorum. Çünkü bu transfer yeni Sportif Direktör Christoph Freund'un 30 milyon euro karşılığında yaptığı bir transfer. Bu yüzden hâlâ işe yaraması ve transferin Freund'un bir 'hatası' olarak sayılmaması için her şeyi deniyorlar.

'STANISIC'İN OYNAMA İHTİMALİ DAHA YÜKSEK'
Josip Stanisic'in düzenli bir ilk 11 oyuncusu olma ihtimali daha yüksek olduğu için tekrar iyileştiğinde ilk seçenek olmayacağını düşünüyorum. Aslında Boey, sağ savunma hattı için mükemmel bir seçim olabilirdi.

'SATILMASI YA DA KİRALANMASI MÜMKÜN'
Çünkü Kompany çok yüksek pres yaptırıyor ve bu nedenle Davies, Upamecano ve Kim-Min Jae gibi olası kontrataklardan kaçabilecek hızlı oyunculara güveniyor. Ancak teknik yeteneğindeki eksiklik nedeniyle Boey muhtemelen sadece Stanisic formda olmadığında oynayacak. Boey ayrıca Laimer ve Guerreiro ile forma için savaşmak zorunda kalacak. Yine de ona bir şans verecekler, ancak diğer Kulüpler belirli bir miktar öderse sanırım satılması veya kiralanması mümkün."

Yazarlar