GalatasarayKerem Aktürkoğlu: Ben hariç herkes konuşuyor!

Kerem Aktürkoğlu: Ben hariç herkes konuşuyor!

16.08.2024 - 23:31 | Son Güncellenme:

Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Konyaspor maçının ardından konuştu.

Kerem Aktürkoğlu: Ben hariç herkes konuşuyor

Süper Lig'in 2'nci haftasında Konyaspor deplasmanında sahadan 2-1 galip ayrılan Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

1 gol ve 1 asist ürettiği maçı değerlendiren milli futbolcu, "Konyaspor deplasmanı her zaman zordur. Konya ligin köklü takımlarından. Ligin başında olması da zorluk getiriyor. Çünkü kamplardan sonra üzerimizde yorgunluklar oluyor. Ligin sonraki süreçlerinde galibiyetin önemi artacak çünkü rakiplerimiz de buraya gelecek. Arkadaşlarımızın ayağına sağlık" dedi.

Görev verildiği takdirde elinden geleni yapacağını belirten Kerem Aktürkoğlu, "4 sezon 170 küsür maç oynadım. Galatasaray'daki misyonumu biliyorum. Ne görev verilirse yapmaya hazırım. Görev verildiği takdirdde Galatasaray formasını, armasını Galatasaray menfaatleri doğrultusunda en güzel şekilde temsil edeceğim. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Amacım her zaman Galatasaray'a hizmet etmek" diye konuştu.

Haberin Devamı

Hakkındaki eleştirilere değinen Kerem Aktürkoğlu, "Benimle ilgili her zaman bir şeyler söyleniyor. Ben konuşmamayı tercih ediyorum. Çünkü benim de biraz dolmuşluğum var. Ben hariç herkes konuştuğu için kirlilik oluyor. Belki birgün biz de konuşuruz" ifadelerini kullandı.

Mauro Icardi ile olan uyumuna yönelik soruya Kerem Aktürkoğlu, "Mauro çok özel bir oyuncu. Bugün de boş kaleye attırdı bana. Artık birbirimizi daha iyi tanıdık" cevabını verdi.

Yazarlar