KasımpaşaKasımpaşa - Konyaspor maçında gerginlik! Ortalık karıştı

Kasımpaşa - Konyaspor maçında gerginlik! Ortalık karıştı

10.08.2024 - 21:04 | Son Güncellenme:

2024-2025 Süper Lig sezonunun ilk haftasında Kasımpaşa ile Konyaspor karşı karşıya geldi. Müsabakanın ilk yarısında tecrübeli teknik direktör, yoğun itirazlardan sonra kırmızı kart ile ihraç edildi. Adeta çılgına dönen Sami Uğurlu, rakip takımın kulübesine doğru yönelince ortalık bir anda karıştı.

Kasımpaşa - Konyaspor maçında gerginlik Ortalık karıştı

Trendyol Süper Lig’in ilk hafta maçında Kasımpaşa, sahasında Konyaspor'u konuk etti. Müsabakanın 43. dakikasında Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Bu karttan sonra tecrübeli teknik adam adeta çılgına döndü ve ortalık bir anda karıştı.

Haberin Devamı

İLK SARI KART ÇIKTI

Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, 42. dakikada pozisyona yoğun itirazda bulundu. Hakem Muhammet Ali Meteoğlu, tecrübeli teknik direktöre sarı kart gösterdi.

Kasımpaşa - Konyaspor maçında gerginlik Ortalık karıştı

SONRA KIRMIZI KART

İtirazlarına devam eden Sami Uğurlu ikinci sarı kartı görüp kırmızı kart ile ihraç edildi.

ORTALIK KARIŞTI

Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, kırmızı kart gördükten sonra oyundan çıkarken çok sinirlendi ve Konyaspor kulübesine doğru yöneldi. Ortalık bir anda karıştı. Zor sakinleştirilen teknik adam, sahadan çıkarken de hakem Muhammet Ali Meteoğlu’na sert tepki gösterdi.