GalatasarayKadro dışı kalan Zaha'dan şok paylaşım: Umurumda değil

Kadro dışı kalan Zaha'dan şok paylaşım: Umurumda değil

08.10.2024 - 19:18 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da beklentilerin altında kalan ve Lyon'a kiralanan Zaha'dan şok bir paylaşım geldi.

Kadro dışı kalan Zahadan şok paylaşım: Umurumda değil

Lyon, sahasında ağırladığı Nantes'ı 2-0'lık skorla mağlup etti ve milli araya lider gitti. Fransız ekibinde Wilfried Zaha ve Gift Orban gibi isimlerin bu karşılaşmada maç kadrosunda yer almaması dikkat çekti.

Haberin Devamı

'BENİM İÇİN ONLAR FUTBOLCU DEĞİL'
Lyon Teknik Direktörü Pierre Sage, söz konusu isimlere mesaj gönderirken, yaptığı açıklamada, "Oynamayan ya da az oynayan isimlere çok net bir söylemim var. Onlara kendilerini futbolcu olarak değerlendirmenin benim için zor olduğunu söyledim." ifadelerini kullandı.

Oyuncularından saha içinde olduğu kadar profesyonellik anlamında da çok şey beklediğini söyleyen Sage, "Onları başka konularda da değerlendirmem gerekiyor, eğer bu konular olmaları gereken profesyonel standartlara uygun değilse... Profesyonellik standartlarında değillerse bu benim için sorun." diye konuştu.

Kadro dışı kalan Zahadan şok paylaşım: Umurumda değil

ZAHA'DAN YANIT: UMURUMDA MI?
Wilfried Zaha paylaşımında "Umurumdaymış gibi mi görünüyor!" açıklamamasını yaptı.

Haberin Devamı

KADRO DIŞI KALACAĞI İDDİA EDİLMİŞTİ
Yaklaşık 10 gün önce Lyon Foot'un haberine göre; Fildişi Sahilili futbolcunun kadro dışı kalabileceği belirtilmişti. Fransa Ligue 1'in 6. haftasında oynanan beklenen performansı gösteremediği için 53. dakikada oyundan alınan hücum oyuncusunun kadro dışı kalma riskinin en büyük sebebi olarak oyuncunun davranışları gösterildi.

91 DAKİKA SÜRE ALDI
Sarı-kırmızılı takımdan 3 milyon Euro karşılığında kiralanan ve bu sezon Fransa temsilcisi ile 3 maçta yalnızca 91 dakika süre bulabilen Wilfried Zaha, 1 asistlik performans sergiledi.