FenerbahçeFenerbahçe'de Mourinho'dan Arda Güler için Real Madrid'e telefon!

Fenerbahçe'de Mourinho'dan Arda Güler için Real Madrid'e telefon!

08.10.2024 - 18:08 | Son Güncellenme:

İspanya'da bu sezon beklenenden daha az süre alan Arda Güler ile ilgili Marca gazetesi Mourinho iddiasında bulundu.

Fenerbahçede Mourinhodan Arda Güler için Real Madride telefon

La Liga'nın 9. haftasında Real Madrid, sahasında Villarreal'i 2-0 mağlup etti. Madrid ekibine galibiyeti getiren golleri 14. dakikada Federico Valverde ve 73. dakikada Vinicius Junior attı.

Haberin Devamı

ARDA YİNE YEDEK
Real Madrid'de Arda Güler, karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı. Milli futbolcu, 79. dakikada Vinicius Junior yerine oyuna dahil oldu. Güler, La Liga'da sadece 239 dakika süre alabildi ve bu da onu en az süre alan oyuncular arasına sokuyor. Zorlu bir sezonun ardından Güler'in kadroda önemli bir rol üstlenmesi yönünde beklentiler yüksekti.

MOURİNHO ARDA İÇİN MADRİD'LE GÖRÜŞTÜ

Marca'da yer alan habere göre Jose Mourinho, sezon başında Arda Güler'in Fenerbahçe'ye kiralanması için Real Madrid'le bizzat temasa geçti. Ayrıca genç yeteneği başka kulüplerin de istediği belirtildi.

Fenerbahçede Mourinhodan Arda Güler için Real Madride telefon

REAL MADRİD'DEN RET

Ancak Real Madrid, bu sezon daha fazla gelişeceğini düşündüğü için Arda Güler'in tüm taliplerini reddetti. Ancelotti de bunu açıkça belirtmiş ve ona güvenebileceğini dile getirmişti.

Haberin Devamı

ARDA'DAN DAHA FAZLASINI İSTİYOR
Ancelotti savunmada Arda Güler'den daha fazlasını istiyor. İtalyan teknik direktör oyuncuları arasında defansif hareketleri öne çıkarma eğiliminde. Kadrodaki yer için kıyasıya bir rekabet yaşanıyor ve Güler'in gelecekte daha fazla süre alabilmek için savunma becerilerini geliştirmeye devam etmesi gerektiği anlaşılıyor.