FenerbahçeKadlec'in menajeri açıkladı: Devre arası gider!

Kadlec'in menajeri açıkladı: Devre arası gider!

10.12.2013 - 08:15 | Son Güncellenme:

Fe­ner­bah­çe’nin Çek oyun­cu­su yol ay­rı­mın­da. Me­na­je­ri Mit­hat Ha­lis, “Dev­re ara­sın­da gi­der; ben ‘git­me’ de­sem de gi­der. Çün­kü otur­du­ğu yer­den pa­ra ka­za­nacak bi­ri de­ğil” de­di.

Kadlecin menajeri açıkladı: Devre arası gider

Se­zon ba­şın­da Bun­des­li­ga eki­bi Ba­yer Le­ver­ku­sen’den trans­fer edi­len Çek sol bek Mic­ha­l Kad­lec’in Fe­ner­bah­çe ma­ce­ra­sı kı­sa sü­re­cek gi­bi. Faz­la for­ma şan­sı bu­la­ma­yan ve ya­ban­cı kon­ten­ja­nı ne­de­niy­le sü­rek­li tri­bü­ne çı­kan tec­rü­be­li oyun­cu­nun me­na­je­ri Mit­hat Ha­lis, fut­bol­cu­nun du­ru­mu­nu de­ğer­len­dir­di.

Haberin Devamı

Kad­lec’in dev­re ara­sın­da ay­rı­la­ca­ğı­nı kay­de­den Ha­lis, “Dev­re ara­sın­da gi­der; ben ‘git­me’ de­sem de gi­der. Çün­kü otur­du­ğu yer­den pa­ra ka­za­nacak biri de­ğil’’ ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı. “Av­ru­pa’da sol bek ara­yan ta­kım­lar bel­li, bun­la­ra Kad­lec’in es­ki ta­kı­mı Le­ver­ku­sen de da­hil’’ di­yen Ha­lis, “Ege­men, Ca­ner, Al­ves gibi oyun­cu­la­rın form dü­zey­le­ri­nin se­zon so­nu­na ka­dar böy­le de­vam ede­ce­ği­nin ga­ran­ti­si yok’’ ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı. Öte yandan Mic­hal Kad­lec’e dev­re ara­sı için iki Al­man ta­kı­mı B.Le­ver­ku­sen ve Stutt­gart’ın yanı sıra Fransa’nın güçlü ekibi Marsilya’nın da talip olduğu kaydedildi.

Borussia Dortmund istiyor!

Çek oyuncuya Alman Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'un talip olduğu iddia edildi. Savunmasındaki Hummels, Subotic ve Schmelzer'in sakatlığı nedeniyle zor günler yaşayan Dordmund, hem stoper hem de sol bek olarak görev yapabilen Kadlec'le sıkıntıya son vermeyi planlıyor. Bundesliga ekibinin F.Bahçe'nin kapısını sezon sonuna kadar kiralama ve sezon sonunda da 3.5 milyon Euro satın alma opsiyonlu bir teklifle çalması bekleniyor.