Türkiye Haberleri Kaan Ayhan: Bizim grup olarak herkese ihtiyacımız var!

Kaan Ayhan: Bizim grup olarak herkese ihtiyacımız var!

27.06.2024 - 01:01 | Son Güncellenme:

Milli futbolcu Kaan Ayhan, Çekya maçının ardından konuştu.

Kaan Ayhan: Bizim grup olarak herkese ihtiyacımız var

EURO 2024 F Grubu'nun 3'üncü haftasında Çekya'yı 2-1 mağlup eden A Milli Futbol Takımı'nda Kaan Ayhan açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Çok mutlu olduklarını belirten Kaan Ayhan, "Hepimiz çok mutluyuz. Soyunma odasında bayağı bir kutladık. Ama daha yolumuz uzun, işimiz var. Olumlu bir gün oldu. Olumsuz şeyler de vardı. Onun analizini yapmamız gerekiyor. Zorlandık ama takım gereken mücadeleyi gösterdi. Psikolojik açıdan da baskı vardı 1-1'den sonra. Ama önemli olan böyle zor durumlarda oyundan düşmemek" diye konuştu.

A Milli Futbol Takımı'na santrfor konusundaki eleştirilere dair cevap veren Kaan Ayhan, "Bunu biz de konuşuyoruz saha içinde ve idmanlarda. Ama sonuçta hepimizin hocayla birlikte uyguladığımız bir taktik var. Maça uygun görülen bir taktik var. Hocamıza da güveniyoruz. Hazır oyuncular sonradan girip değiştirdiğinde hocayı da baskı altına alıyor. Şu anda tehlikeli alanlara giriyorum ama hoca o konuda rahat. Bizimle açık konuşuyor. Altını çizmek istiyorum, son maçtan sonra hepimiz üzüldük. Bizim grup olarak herkese ihtiyacımız var. Herkesin de desteğine ihtiyacımız var" dedi.

Haberin Devamı

Almanya'dan ayrılmak istemediklerini belirten Kaan Ayhan, "Bu saatten sonra final maçları geliyor. O yüzden inşallah daha da cesur bir milli takım görürüz. İkinci yarıda zorlandık ama gruptan çıktık. Buradan ayrılmak istemiyoruz" açıklamasını yaptı.