FenerbahçeJose Mourinho 'özledim' demişti! Fenerbahçe'de Fred müthiş döndü

Jose Mourinho 'özledim' demişti! Fenerbahçe'de Fred müthiş döndü

25.08.2024 - 22:25 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Süper Lig'in 3'üncü haftasında Rizespor'a konuk oldu. Sarı-lacivertlilerde sakatlığını atlatan Fred'in performansı alkış topladı.

Süper Lig'in 3'üncü haftasında Rizespor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertli takımda uzun süredir sahalardan uzak kalan Fred, Rizespor maçıyla birlikte formasına yeniden kavuştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı, Rizespor deplasmanında gösterdiği performansla taraftarı mest etti.

Karşılaşmanın 15'inci dakikasında Dusan Tadic'in pasında topla buluşan Fred, kaleyi uzaktan yokladı. Brezilyalı orta saha oyuncusunun şutunda top ağlarla buluştu. Fenerbahçe, bu golle birlikte Rize'de öne geçti.

Jose Mourinho özledim demişti Fenerbahçede Fred müthiş döndü

Fenerbahçeli Fred, Rizespor maçının 60'ıncı dakikasında bir kez daha sahneye çıktı. Maximin'in pasında ceza sahasında topla buluşan Fred, takımının 3'üncü kendisinin ise 2'nci golünü kaydetti.

64'üncü dakikada Dusan Tadic ceza sahası yayında topla buluştuktan sonra Edin Dzeko'ya pasını aktardı. Edin Dzeko'nun şutunda Gökhan Akkan topu yumrukladı. Dönen topa kayarak vuran Fred'in dokunuşunda bir gol daha geldi. Fenerbahçe farkı açtı: 0-4.

Haberin Devamı

LUGANO MAÇINDA SAKATLANMIŞTI

Fenerbahçe'nin 31 yaşındaki yıldızı Fred, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda Lugano ile oynanan rövanş maçında sakatlanmıştı. Brezilyalı futbolcu o tarihten sonra Rizespor maçına kadar herhangi bir resmi maça çıkmamıştı.

MOURINHO 'ÖZLEDİM' DEMİŞTİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Fred'in sakatlık yaşadığı ve sahalardan uzak kaldığı dönemde yaptığı açıklamayla dikkat çekmişti.

Portekizli teknik direktör açıklamasında şu sözleri dile getirmişti:

"Fred'i özlediğimi söyledim çünkü Fred iyi bir oyuncu. Her teknik direktör iyi oyuncularını özler. Fred, eşsiz bir oyuncu. O yokken daha farklı bir düzende oynuyoruz. Kısa oyun kurulumunda, geriden oyun kurarken çok iyi bir oyuncu. Sol ayaklı ama sağ ayağını da çok iyi kullanıyor. O olduğunda daha farklı oynayabiliyoruz. Ancak bunları 'ağlayarak' söylemiyorum. O yokken de kadromuzda çok kaliteli oyuncularımız var, bütün oyuncularıma güveniyorum."

Yazarlar