Milli Takımİzlanda-Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

İzlanda-Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

10.06.2019 - 16:19 | Son Güncellenme:

Türkiye-İzlanda maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. EURO 2020 elemeleri H grubu dördüncü maçında deplasmanda İzlanda'ya konuk olacak olan A Milli takımımızda hedef üç puan! Fransa galibiyetinin ardından büyük sükse yaratan A Milli takım, İzlanda karşısında da kazanıp galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Peki Türkiye-İzlanda maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

İzlanda-Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

EURO 2020 elemeleri H grubu dördüncü maçında deplasmanda İzlanda'ya konuk olacak olan A Milli takımda gözler maçın oynanacağı gün ve saate çevrildi. Fransa galibiyeti ile büyük yankı uyandıran A Milli takım grupta oynadığı ilk üç maçından 9 puan çıkarmayı başardı. İzlanda karşısında da kazanıp çıkışını sürdürmek isteyen A Milli takımda Şenol Güneş'in Fransa'ya karşı çıktığı ilk 11'i bozması beklenmiyor. Peki Türkiye-İzlanda maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

TÜRKİYE-İZLANDA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

EURO 2020 elemeleri H grubu dördüncü maçında deplasmanda İzlanda'ya konuk olacak olan A Milli takımda gözler maçın oynanacağı saate çevrildi. Türkiye-İzlanda maçı 11 Haziran Salı akşamı 21:45'te başlayacak. Mücadele TRT 1 ekranından naklen yayınlanacak. Laugardalsvöllur stadında oynanacak olan maçta Polonyalı hakem Szymon Marciniak düdük çalacak