İtalya Serie Aİtalya'da Zeki Çelik krizi! 'Onun için karanlık bir dönem'

İtalya'da Zeki Çelik krizi! 'Onun için karanlık bir dönem'

28.10.2024 - 18:19 | Son Güncellenme:

Roma'nın Fiorentina'ya 5-1 mağlup olduğu maçın ardından eleştiri okları Zeki Çelik'e çevrildi.

İtalyada Zeki Çelik krizi Onun için karanlık bir dönem

Serie A devi Roma'nın son dönemde aldığı üst üste kötü sonuçlara bir yenisi daha eklendi. Fiorentina deplasmanından 5-1 mağlup ayrılan Roma'da Zeki Çelik eleştiri oklarının hedefine konuştu.

Haberin Devamı

Zeki Çelik'in Inter maçında gole sebebiyet veren hatasının ardından Fiorentina maçında da penaltı yaptırması sonrası ağır eleştiriler geldi.

İtalyan basınından Tutto Mercato'da yer alan haberde, "Zeki Çelik'ten unutmak isteyeceği bir performans daha. Dün gece Roma adına sahanın en kötülerinden biriydi. Onun için karanlık bir dönem. Zeki Çelik, Inter maçında Lautaro'nun golünde yaptığı hatanın ardından dün akşam da ayağındaki topu Gosens'a kaptırıp takımına golü yedirdi" ifadeleri kullanıldı.

Corriere dello Sport'un haberinde, "Zeki Çelik'in sahadaki pervasızlığı, kulübün yaz transfer döneminde ilk 11'de oynayacak oyuncu alamama konusundaki pervasızlığı" denildi.

Zeki Çelik'in hatalarına dikkat çekilen La Gazetta dello Sport'ta, "Birçok kez olduğu gibi açıklanamaz bir durum. Yapılabilecek her şeyi yanlış yapıyor" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Vocegiallorossa'nın haberinde ise, "Roma'nın sağı Zeki Çelik'e aitse orada bir sorun var demektir" ifadeleri kullanıldı.

Il Messaggero'da Zeki Çelik için, "Tam bir felaket" denildi.