İspanya La Ligaİspanyol gazeteciden şoke eden iddia! 'Arda Güler çok kızgın, Ancelotti onu pek sevmiyor'

İspanyol gazeteciden şoke eden iddia! 'Arda Güler çok kızgın, Ancelotti onu pek sevmiyor'

08.10.2024 - 11:50 | Son Güncellenme:

Real Madrid'de istediği süreleri almakta zorlanan Arda Güler için İspanya'dan çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar..

İspanyol gazeteciden şoke eden iddia Arda Güler çok kızgın, Ancelotti onu pek sevmiyor

İspanyol devi Real Madrid'de forma giyen Arda Güler, süre bulmakta zorlanıyor. Sakatlıklara rağmen ilk 11'de kendisine yer bulamayan genç yetenek için şoke eden bir iddia gündeme geldi.

Haberin Devamı

DERBİ BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA OLDU

Okdiario'dan İspanyol gazeteci Eduardo Inda, El Chiringuito de Jugones programında Arda Güler ve Ancelotti hakkında gündem yaratacak bir iddia ortaya attı.

Genç yeteneğin Atletico Madrid derbisinde neden oynamadığını anlayamadığı belirtilirken bu karardan dolayı çok sinirli olduğu şu sözlerle dile getirildi:

Bana Arda Güler'le ilgili bir sorun olduğu, durumundan dolayı oldukça kızgın olduğu ve çok az oynadığı söylendi. Oynadığı 13 maçın ikisinde ilk 11'de yer aldı. Onunla ilgili bir sorun var. Bana teknik direktörün oyuncuyu pek sevmediği söylendi. Geçen sezonun sonu iyiydi. Teknik direktör onu pek sevmiyor çünkü ruh ve fizikten yoksun olduğunu söylüyor.

İspanyol gazeteciden şoke eden iddia Arda Güler çok kızgın, Ancelotti onu pek sevmiyor

'ARDA'YA RAĞMEN YAPTI'

Haberin Devamı

Haberde en mantıklı tercihin Arda'nın oynadığı senaryo olduğunun altı çizilirken, "En mantıklı ve en uygulanabilir seçenek Arda Güler'i Tchouaméni, Valverde ve Bellingham'ın yanına koymak ve iki Brezilyalıyı, Vini ve Rodrygo'yu takımın forvetleri olarak kullanmaktı. Diğer seçenek ise Modric'i ortada oynatmaktı ki Ancelotti, Arda'nın hoşnutsuzluğuna rağmen bunu tercih etti. Arda Güler kendisini Atletico karşısında ilk 11'de görüyordu ama hiçbir senaryoda tek bir dakika bile oynamayacağını düşünmemişti." ifadeleri kullanıldı.

İspanyol gazeteciden şoke eden iddia Arda Güler çok kızgın, Ancelotti onu pek sevmiyor

'ÇÖZÜM BULAMIYOR'

Ayrıca Arda'nın Ancelotti'nin kararını anlamasa da buna saygı duyduğu ve daha fazla dakika kazanmak için alışmaya devam edeceği aktarılırken İtalyan teknik adamın ise ona hak ettiği dakikaları vermenin bir yolunu bulamadığı belirtildi.