İspanya La Ligaİspanya'dan olay ayrılık iddiası! 'Arda Güler, Ancelotti ile görüştü'

İspanya'dan olay ayrılık iddiası! 'Arda Güler, Ancelotti ile görüştü'

01.10.2024 - 10:59 | Son Güncellenme:

Arda Güler'in Real Madrid serüveninde şu sıralar işler iyi gitmiyor. Milli futbolcunun bu kadar yıldız oyuncunun sakat olmasına rağmen Atletico Madrid derbisinde 1 dakika bile şans bulamaması ayrılık iddialarını beraberinde getirdi.

İspanyadan olay ayrılık iddiası Arda Güler, Ancelotti ile görüştü

Real Madrid La Liga'da geçen hafta oynanan Atletico Madrid derbisinde 1-1'lik skorla sahadan 1 puanla ayrılmıştı. Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru kendisine ilk 11'de yer bulan Arda, yeteneklerini sergileyerek Carlo Ancelotti'nin güvenini kazanmıştı. EURO 2024'te performansıyla göz dolduran yıldız oyuncunun, Kroos'un emekli olmasının da etkisiyle bu sezon ideal ilk 11'de yer alacağı tahmin ediliyordu. Ancak beklenen olmadı.

Haberin Devamı

'ANCELOTTI İLE GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİ'

Exclusivo'da yer alan habere göre; Arda Güler, Madrid derbisinde süre alamamasının ardından Carlo Ancelotti ile bir görüşme gerçekleştirdi. Milli futbolcu İtalyan hocaya, onun tarafından takdir edilmediğini hissettiğini ve yakın gelecekte süre bulamaması durumunda bir çıkış yolu arayacağını açıkça ifade etti.

İspanyadan olay ayrılık iddiası Arda Güler, Ancelotti ile görüştü

İspanyadan olay ayrılık iddiası Arda Güler, Ancelotti ile görüştü

'KENDİSİNİ YERİNDEN EDİLMİŞ GİBİ HİSSEDİYOR'

Haberde yapılan yorumda şu ifadeler kullanıldı: Bu yetenekli oyuncu, son iki sezonda kendisine verilen birkaç dakikada, dünyanın en iyi takımının bir parçası olma yeteneğine sahip olduğunu ve hatta bu yaşta daha da iyi olduğunu gösterdi. Ancak Arda şu anda kendisini yerinden edilmiş gibi hissediyor. Son derece önemli olduğu bilinen son maçta Luka Modric 86 dakika oynadı. Bu kadar önemli bir maçta tek bir dakika bile almaması Arda'nın canını sıktı.

Haberin Devamı

İspanyadan olay ayrılık iddiası Arda Güler, Ancelotti ile görüştü

'KIŞ TRANSFER DÖNEMİNDE ÇIKIŞ YOLU ARAYABİLİR'

Arda, şimdi tüm şüphelerini gidermek ve özellikle de Real Madrid'de oynayıp oynayamayacağını öğrenmek için İtalyan hocaya doğrudan başvurdu. Eğer olmazsa, kendisine fırsat verecek bir takımda süre bulabilmek için kış transfer döneminde bir çıkış yolu aramak zorunda kalacak.