GalatasarayGalatasaray'da Victor Osimhen'den Fenerbahçe itirafı! Mauro Icardi sözleri

Galatasaray'da Victor Osimhen'den Fenerbahçe itirafı! Mauro Icardi sözleri

01.10.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Napoli'den kadrosuna kattığı Victor Osimhen, sarı-kırmızılı kulübün YouTube hesabına açıklamalarda bulundu.

Galatasarayda Victor Osimhenden Fenerbahçe itirafı Mauro Icardi sözleri

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın Napoli'den kiralık olarak renklerine bağladığı Victor Osimhen suskunluğunu bozdu. Nijeryalı santrforun Fenerbahçe ile ilgili itirafı dikkat çekti.

Haberin Devamı

İstanbul'la ilgili konuşan Victor Osimhen, "İstanbul inanılmaz tabii ki de. Çok büyük bir şehirmiş ben bunu bilmiyordum. En önemlisi Galatasaray taraftarları bu şehri harika kılıyor. Benim, ailem ve arkadaşlarım için harika bir şehir burası, çok mutluyum. İstanbul dünyadaki en güzel şehirlerden bir tanesi" dedi.

"Galatasaray ile ilgili neler biliyordun" sorusuna Victor Osimhen, "Küçüklüğümden beri takip ettiğim bir sürü oyuncu vardı. Drogba bunlardan bir tanesi. Onyekuru ve Etebo'da daha önce burada oynamıştı. Atmosferin iyi olduğunu biliyordum. Aslında internetten de görmüştüm ama gerçekte gördüğüm çok daha ihtişamlı, burada gördüğüm şey harikaydı. Galatasaray'ın oyuncusu olduğum ve burada oynadığım için söylemiyorum ama objektif olarak baktığımda da taraftarlar burayı inanılmaz kılıyor. Bunu hep söyledim ve söylemeye de devam edeceğim, taraftarlar çok tutkulu ve burası çok büyük bir aile" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın geride kalan sezondaki maçlarını izlediğini vurgulayan Victor Osimhen, "Geçen sezon Galatasaray'ın birkaç maçını izlemiştim. Onyekuru zamanında da izlediklerim vardı. Onun dışında onun da yer aldığı şampiyonluk kutlamalarını izlemiştim. Harika bir atmosfer olduğunu biliyordum. Geçen sezon da Mertens'ten dolayı izlemiştim. O çok sevdiğimi bir insan" şeklinde konuştu.

Galatasarayda Victor Osimhenden Fenerbahçe itirafı Mauro Icardi sözleri

Dries Mertens ile ilgili açıklamalarda bulunan Victor Osimhen, "Mertens'i bir kelimeyle söylemek gerekseydi bu çok zaman alırdı. Epey bir süre birlikte geçirdik. Beni yaptığı konuşmalarla motive etmişti. Hem kendisi hem de ailesi benim için çok değerli" dedi.

Galatasaray'da forma giydiği ilk maçı anlatan Victor Osimhen, "İlk maçımda çok heyecanlandım. Isınmak için sahaya ilk adımımı attığımda bütün taraftarlar ismimi bağırmaya başladı ve alkışladı. Bu durum beni evimde hissettirdi. Onlarla birlikte olduğumuzu aynı tarafta olduğumuzu hissetmek çok güzeldi. Onların desteğini görünce çok iyi hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe derbisiyle ilgili konuşan Victor Osimhen, "Bence Fenerbahçe ve Galatasaray en sert derbilerden bir tanesi. Maçın öncesinde gördüğümüz şeyler normal değildi. İnanılmaz yüksek seviyede bir tutku vardı. Bunun futbolun ötesinde olduğunu düşündüm. Maç öncesi iyimserdim. Oraya kaybetme olasılığımız olduğunu veya berabere kalmanın yeteceğini düşünerek gitmedim. Üç puan için oradaydık. Hoca da zaten odaklanmamız gerektiğini ve önemli bir şey olduğunu bize söyledi" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Yunus Akgün'ün performansına değinen Victor Osimhen, "Yunus Akgün harika bir oyuncu. Ben aslında onun Leicester'da oynadığını bilmiyordum. Ona sordum sen orada mı oynadın diye 'evet' dedi. Fenerbahçe'ye karşı da çok iyiydi. İnanılmaz ötesi bir oyuncu. Takım arkadaşım olduğu için de inanılmaz mutluyum" dedi.

Galatasarayda Victor Osimhenden Fenerbahçe itirafı Mauro Icardi sözleri

Mauro Icardi ve Michy Batshuayi ile ilgili soruya Victor Osimhen, "Mauro Icardi'yi yıllardır tanıyorum zaten, Galatasaray'a gelmeden önce de tanıyordum. Efsanelerden bir tanesi. Ondan bir şeyler öğreneceğimiz düşünüyorum. Gol atmak için yaptıkları, asistleri,. Bize çok yardımcı olacak. Batshuayi de öyle. Bu sezon üçümüz de takım için en iyisini yapacağız" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Galatasaray'a gelmeden önce Okan Buruk'la konuştuğunu belirten Victor Osimhen, "Buraya gelmemde hoca anahtardır. Gelmeden bir gün önce konuştuk. Bana planlarını, neler yapmak istediğini anlattı. Beni buraya geldiğim günden beri sürekli destekliyor. Harika bir insan. Beni çok cesaretlendiriyor. Zaten bu oyunu oynamış ve çok iyi bilen biri. Her konuşmamızda bana özgüven veriyor" ifadelerini kullandı.

Kendisini havaalanında karşılayan taraftarlara dair konuşan Victor Osimhen, "Beni havaalanında taraftarların karşılayacağını bilmiyordum. Bunu uçakta öğrendim. İndiğim zaman birçok insan için uyku saati olacaktı. Havaalanına geldim ve onca insanın beni ne kadar sevgiyle karşıladığını gördüğüm zaman baştaki stresim tamamen geçti. Çok zor bir hafta geçirdikten sonra o karşılama bana çok rahatlık verdi. yeni bir maceraya adım atıyorum hissi verdi. Bu kulüp için elimden gelen her şeyi yapacağım" dedi.

Haberin Devamı

"100 milyon euro değerinde bir futbolcu olarak geldin buraya. Bu seni etkiliyor mu" sorusunu Victor Osimhen şu sözlerle cevapladı:

"Hayır etkilemiyor. Ben bundan daha fazlasıyım. Dünyada benim gibi, bu tarz ve başarı elde etmiş oyuncular var. Futbolda özelliklerim ve yaptığım şeylerle, kalitemle alakalı aslında. Yani hak ediyorum diye düşünüyorum. Nasıl katkı sağlayacağım ve neler yapabileceğimin farkındayım. Özel hayatımda da beni çok etkilemiyor. İnsanlar farklı şeyler söylüyor. Yani 15 milyon diyen var, 100-120-150 diyen var. Herkesin farklı düşüncesi var."

Gol müziğine değinen Victor Osimhen, "Lille'de antrenmandan sonra soğumak için bazen spor salonuna gidiyorduk. Yusuf Yazıcı antrenman sonrası spor salonundaydı ve ben içeri girdiğimde bu şarkı çalmaya başladı. O ilgileniyordu şarkı açma işleriyle. Nijeryalılar olarak biz öyleyiz, güzel bir ritim duyduğumuzda dans ederiz. Ondan sonra da şarkıyı duydum ve dans etmeye başladım. Video çektiğini de bilmiyordum aslında sonra öğrendim. Sonrasında Instagram'da beni etiketlemişlerdi. Buraya geldikten sonra ilk golümden sonra şarkıyı çaldılar ve çok hoşuma gitti" dedi.

Galatasaray kariyerindeki hedeflerini anlatan Victor Osimhen, "Hocamız da Avrupa'da başarılı olmak önceliklerimizden biri diye hep söylüyor. Her maçı tabii ki kazanmak istiyoruz. Kolay bir şey değil ama bunu başarabilecek bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Maç maç gideceğiz. Her zaman odaklandığımız şey bir sonraki maç oluyor. Avrupa Ligi'nde başarılı olmak kulüp için çok büyük önem arz ediyor. Her şeye hazırız" şeklinde konuştu.

Yazarlar