İspanya La Ligaİspanya'dan Arda Güler çıkışı! 'Ayrılacağını sanmıyorum'

İspanya'dan Arda Güler çıkışı! 'Ayrılacağını sanmıyorum'

23.09.2024 - 19:09 | Son Güncellenme:

İspanyol gazeteci Alberto Perez Sierra, Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler ilgili konuştu.

İspanyadan Arda Güler çıkışı Ayrılacağını sanmıyorum

La Liga devi Real Madrid'in 19 yaşındaki on numarası Arda Güler ile ilgili dikkat çeken bir değerlendirme geldi. İspanyol basınından AS'ın muhabiri Alberto Perez Sierra, Real Madrid forması giyen Türk on numara ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'e karşı sabırlı olduğunu belirten Alberto Perez Sierra, "Ancelotti yeni bir Toni Kroos, yani bir saha içi yöneticisi bulmaya çalışıyor. Bence Carlo, Arda Güler'e karşı sabırlı. Arda Güler'in bu takımdaki rolünü bulması gerekiyor. Real Madrid'de genç bir oyuncu olduğunuzda sabır çok önemlidir. Dönüşümlü olarak maçlara ilk 11'de ya da yedek kulübesinde başlayabilir. Bu kulüpte sabır çok önemli" dedi.

Arda Güler'in Avrupa Şampiyonası'ndaki performansına parantez açan Alberto Perez Sierra, "EURO 2024 sayesinde Arda Güler'in gerçek seviyesini ve sahip olduğu potansiyeli gördüler. Arda Güler büyük bir potansiyel ve geleceğin yıldızı olarak görülüyor ama önce Modric gibi altın neslin son oyuncularının veda etmesi gerekiyor. Real Madrid'in dinamiklerini ve Real Madrid'de yıldız olmanın baskısını anlamak için harika bir zaman geçiriyor" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

19 yaşındaki on numaranın Real Madrid'den ayrılmasının bir hata olacağını belirten Alberto Perez Sierra, "Ayrılacağını sanmıyorum. Eğer ayrılırsa bu bir hata olur. Real Madrid'den ayrılan ve pişman olan birçok oyuncuya sorabilir. Arda Güler büyük bir Real Madrid oyuncusu olabilecek seviyeye ve potansiyele sahip. Dediğim gibi; sabırlı olması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Arda Güler, Real Madrid formasını bu sezon 7 müsabakada giydi.

Yazarlar