Türkiye Haberleri İsmail Yüksek: Kazandığınız zaman o ağrıları hissetmiyorsunuz!

İsmail Yüksek: Kazandığınız zaman o ağrıları hissetmiyorsunuz!

27.06.2024 - 00:48 | Son Güncellenme:

Milli futbolcu İsmail Yüksek, Çekya maçının ardından konuştu.

İsmail Yüksek: Kazandığınız zaman o ağrıları hissetmiyorsunuz

EURO 2024 F Grubu'nun 3'üncü haftasında Çekya karşısında sahadan 2-1 galip ayrılan ve adını son 16 turuna yazdıran A Milli Futbol Takımı'nda İsmail Yüksek açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İlk hedeflerini gerçekleştirdiklerini belirten İsmail Yüksek, "Çok mutluyuz. Saha içindeki sevincimizden de belliydi. En son 2008'de gruptan çıkmıştık. Bu jenerasyon tekrarladı bunu. İlk hedefimiz gruptan çıkmaktı. Çok iyi bir takımız. Hak ettiğimizi yaşıyoruz diye düşünüyorum. Bu takım en başından beri bunu hak ediyordu. Gruptan çıktığımız için mutluyuz. Artık yarından itibaren Avusturya maçına odaklanmalıyız. Artık hedefimiz Avusturya'yı elemek" dedi.

Sakatlığına dair konuşan İsmail Yüksek, "Şu anda çok yorgunum. 60 dakika süre aldım. İki aya yakındır 60 dakikaya yakın oynamadım. Zaman zaman ağrım olsa da tolere etmeye çalıştım. Kazandığınız zaman o ağrıları hissetmiyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Avusturya eşleşmesini değerlendiren İsmail Yüksek, "Hedefimiz tabii ki orada da çeyrek finale yükselmek. Çok iyi hazırlanacağız. Takım zaten biliyor. En son maçta kötü bir mağlubiyet almıştık. Bu sefer öyle olacağını düşünmüyorum. Bu sefer daha sağlam geliyoruz. Umarım kazanan biz oluruz" diye konuştu.