Türkiye Haberleri İngiltere'den Türkiye-Avusturya maçı için olay tahmin! 'Kesin kazanırlar'

İngiltere'den Türkiye-Avusturya maçı için olay tahmin! 'Kesin kazanırlar'

28.06.2024 - 11:02 | Son Güncellenme:

A Milli Futbol Takımı, 2 Temmuz Salı günü Leipzig'de Avusturya ile karşı karşıya gelecek. İngiltere'den The Guardian turnuvanın son 16 turundaki eşleşmeleri mercek altına aldı. Türkiye-Avusturya maçı için flaş bir tahmin yapıldı.

İngiltereden Türkiye-Avusturya maçı için olay tahmin Kesin kazanırlar

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda grup etabı tamamlandı ve yarın 16 turu karşılaşmaları başlayacak. A Milli Futbol Takımı, Portekiz, Çekya ve Gürcistan ile F Grubu'nda mücadele etti ve iki galibiyet bir mağlubiyet alarak grubu ikinci olarak tamamladı. 

Haberin Devamı

Ay-yıldızlılar, son 16 turunda 2 Temmuz Salı günü Avusturya ile Leipzig'de karşı karşıya gelecek. Bu mücadelede Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydin sarı kat cezalısı oldukları için forma giyemeyecek.

İngiltere'den The Guardian, Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turu maçlarını merce altına aldı. The Guardian muhabiri Jonathan Wilson; İsviçre-İtalya, Almanya-Danimarka, İngiltere-Slovakya, İspanya-Gürcistan, Fransa-Belçika, Portekiz-Slovenya, Romanya-Hollanda ve Avusturya-Türkiye maçları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Avusturya-Türkiye eşleşmei için flaş bir tahmin yapıldı.

İngiltereden Türkiye-Avusturya maçı için olay tahmin Kesin kazanırlar

AVUSTURYA BASINI: TÜRKİYE İNTİKAM PEŞİNDE

Türkiye'nin son 16 turunda Avusturya ile eşleşmesi ülkede EURO 2024 öncesinde iki takım arasında oynanan hazırlık maçına göndermelerde bulunarak yankı buldu. Avusturya ile Türkiye mart sonunda Viyana'daki Ernst Happel Stadı'nda karşı karşıya gelmiş, ev sahibi ekip karşılaşmadan 6-1 galip ayrılmıştı.
Avusturya basınındaki haberlerde "Türkler altı golün intikamını hedefliyor. Türkiye, Avusturya'ya karşı oynadığı hazırlık maçında Avusturya'ya karşı 6-1 mağlup olmasına rağmen bir kez daha Avrupa şampiyonasına büyük bir hırsla geldi. Türk takımının yıldızı, orta sahanın iplerini elinde bulunduran Interli Hakan Çalhanoğlu cezası nedeniyle bu maçta oynayamayacak" ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

İNGİLTERE'DEN AVUSTURYA-TÜRKİYE MAÇI İÇİN OLAY TAHMNİN

İngiltere'den The Guardian, EURO 2024'Ün son 16 turu maçları için tahminlerde bulundu. The Guardian muhabiri Jonathan Wilson, Avusturya-Türkiye eşleşmesini değerlendirdi.

Jonathan Wilson'un Avusturya-Türkiye maçı değerlendirmesi şu şekilde:

Avusturya ve Türkiye grup aşamasının öne çıkan iki ülkesiydi. Her ikisi de iki maç kazandı ve hızlı, ilgi çekici bir futbol oynadı. Ancak bunu farklı şekillerde oynadılar: Türkiye her üç maçta da dikkat çekici bir şekilde gergindi, bu da üç maçın da bu kadar uçtan uca olmasının nedenlerinden biri; çok az kontrol hissi vardı. Hakan Çalhanoğlu ve Arda Güler kesinlikle harika şeyler yapabilecek kapasitede olsalar da, Mart ayındaki hazırlık maçında 6-1 yendikleri Avusturya'nın daha iyi bir organizasyona sahip olduğu şüphesi hakim.

Haberin Devamı

İngiltereden Türkiye-Avusturya maçı için olay tahmin Kesin kazanırlar

"RALF RAGNICK'İN TURNUVASI"

Bu turnuva şu ana kadar Ralf Rangnick'in intikamı oldu. Mizaç olarak büyük kulüp işlerine uygun olmayabilir, ancak Red Bull projesinin futbol tarafı onun buluşu ve birçoğu küçük yaşlardan itibaren felsefeyi özümsemiş bir milli takımla faydalarını topluyor. Kadrodaki ustaca rotasyon da yardımcı olacaktır.

"AVUSTURYA KESİN KAZANIR"

The Guardian'da yer alan haberde Avusturya-Türkiye maçının tahmini için "Avusturya'nın kesin galibiyeti" ifadeleri kullanıldı. Avusturya ile Türkiye son olarak 26 Mart'ta Ernst Happel Stadyumu'nda hazırlık maçında karşı karşıya gelmişti. Avusturya; Gregoritsch (3), Xaver Schlager, Christoph Baumgartner ve Maximilian Entrup'un golleriyle sahadan 6-1'lik galibiyetle ayrılmıştı. A Milli Takım'ın golü Hakan Çalhanoğlu'ndan gelmişti.

İngiltereden Türkiye-Avusturya maçı için olay tahmin Kesin kazanırlar

Yazarlar